Sista festen i Chiang Mai påstod jag vara förra helgen men även denna helgen small det på bra. Både i tisdags (jag vet) och i fredags. I tisdags var jag ute med min älskade Aim, min själsfrände här i Thailand, för att säga hejdå. Jag kommer sakna denna tös, hon har verlkligen gjort så dessa månader gått fort för mig. Och som vanligt med oss slutar det i mängder med shots och dans. Och ren vodka givetvis. Varför anstränga sig för att göra något drickbart. Sen tvingade hon mig att äta ofödda torkade fjärilar! Det var så jävla äckligt. Puppor heter det nog på svenska. Ussssccchh. Kände mig helt barbarisk, även små ägg käkade man som snacks. Inga frågor på det. Eller jo. VAR FAN ÄR CHIPSEN OCH DIPPAN kan man ju undra. Och nattamaten här är den bästa. Du kan få vad du vill i hela världen och allt är öppet dygnet runt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så här kan det se ut i ett typsikt thailändskt hem. Detta är inte den rikaste men långt ifrån de fattigaste byn. Just detta hus tillhör en lärare och det är ett ganska välbetalt yrke så denna personen skulle nog anses som rik här nere.

Likes

Comments

då jag bloggat mycket om fester, dejter och annat kul så är det väl lämpligt om jag säger något om anledningen till att jag faktiskt är här också. Har varit på em alternativ medicin klinik och gjort studiebesök. Detta innebär så typ thai massage och käka massa örter och sånt. Väldigt intressant men som vetenskapstroende väldigt svårt att få ihop rent logiskt. Här är lite bilder på en slags massage där massören doppade fossingarna i olja för att sen sätta fyr på dom och massera. Varför kan man ju undra, men det var traditionellt så det fick man inte fråga. Men så länge det funkar är det väl bra?

Likes

Comments

Denna pärlan har jag smugit runt på nu i några månader. Hade helt glömt hur kul det är att köra motorcykel. Även fast det är en vespa. Frågan är ju hur jag ska klara av att manövrera en bil sen. Och i HÖGER trafik?

Likes

Comments

Blev utbjuden igen. Ja sånt här händer bara utomlands. Skulle aldrig hända i Sverige. Denna gången gick vi till en liten lokal pub där dejten då var stammis och kände alla och typ tog över stället. Vi spelade 5 i rad, drack öl och lyssnade på musik. Mitt på ljusa dagen när det var som varmast så det var fantastisk skönt att få slipp ett tag soljävlen. Jag fick även rosor. Som jag sen gav till barpersonalen. Dejt påstod sig bli sårad. Dejt borde inte vara så känslig.

Likes

Comments

Blev utbjuden på dejt. Dejt frågade om jag ville ha en öl "yeah I guess I could go for a beer" och detta var vad jag fick. 3 liter. Mother of God.

Likes

Comments

Ah dessa fester. Oändliga. Har nu vid 2 tillfällen varit på poolparty på ett av Chiang Mais absolut finaste hotell. Och det har varit lika fantastiskt båda gångerna. Sol bad och drinkar. Fri tillgång till alkohol och mat för 230 svenska kronor. Alltså. Ät och drick i 6 timmar. I bikini. Lagom svullen om magen man var där framemot natten. Fantastiskt kul!

Likes

Comments

Ibland blir man lite trött på alla studenter. Och på att bo i en studentlägenhet. Då tar man in på hotell istället och gottar sig en helg. För det kostar ändå typ ingenting. Tjoho!

Likes

Comments

Så här ser gatorna ut här ungefär. Jag tar alltid dessa bilder för att komma ihåg var jag parkerat motorcykeln. Den står alltså här på denna gatan.

Likes

Comments

Varför måste allt vara så billigt. Jag tror jag betalade ca 15 kronor för denna glassen. Hur blir man inte smällfet här? Tips mottages omgående.

Likes

Comments