Dagens lunch bestod av kyckling, zucchini, morötter och broccoli, med lite avokadomos och gurka. Mums.

Recept:

1 kycklingfilé

1 morot

50g zucchini

50g broccoli

1/2 avokado

En liten bit gurka

Lite citron att pressa i avokadoröran och i kycklingen med grönsakerna.

Kruddning:

Lite salt och peppar

Börja med att sätta på en platta med en panna med olivolja och lite smör i. Skär kycklingen, zucchinin, moroten och broccolin i den storlek du vill ha. Lägg sedan i kycklingen i pannan och krydda med lite salt och peppar. När kycklingen har fått fin färg lägg i de andra grönsakerna och pressa i lite citron i.

Avokadoröran är bara att mosa avokadon och tillsätta havredryck eller annan vätska om du tycker det. Till sist är det bara att tillsätta lite citron så är avokadoröran klar.

Så här blev resultatet:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!

Dagens träningspass ägde rum i gymmet, vilket var väldigt skönt för mig. Jag körde 20 minuter på löpbandet och mag- och bålstyrka.

Några av de övningar jag körde var de bilder ni ser nedan:


Bild 1: 4×15st (överst i högra hörnet)

Bild 2: 4×15st (nederst i vänstra hörnet)

Bild 3: 4×20st, då jag står i planka med benen i de selet ni ser i bilden. Det jag sen gör att dra benen mot mig och sen ut i Plankan igen och vänta 3sek och sen körde jag så 20st i 4 set.

Jag körde även dessa övningarna:

Snedmage: 4×20st

Leg raises: 4×20st

Plankan: 4×1 minut

Jag rekommenderar starkt alla dessa övningar om man vill få snygg mage och stärka upp bålen.

Puss och kram.

Likes

Comments

Hej igen! Nu har det varit dålig uppdatering på denna blogg.

Det har varit väldigt mycket att göra med Nemo, träningen och skolan, men nu ska jag försöka sätta igång igen på riktigt. Får se hur det går?

Vad har hänt idag då? Jo, denna dag har varit full av aktiviteter trots att vädret inte varit på top. Har hunnit varit ute på två promenader med Nemo, en på förmiddan och en på eftermiddan, vilken jag gör nästa varje dag.

Jag har även hunnit gjort lite rehab för knät och gjort lite magövningar som jag gör några varje dag. Idag blev de bl.a sneda situps, vanliga situps, heel touches och leg raises samt sned planka och vsnöig planka. Lite engelska blandat med svenska, men men vad gör det.

Nu ligger jag i sängen och Nemo har precis slocknat, så ska passa på att sova jag med så att jag får sova lite inatt. Nemo har ju alltid en tendens att vakna tidigt vid 6-7 tiden och ibland vid 8 om man har tur. I alla fall, hoppas ni alla haft en underbar lördag.

Här kommer en bild från dagen.

Puss och kram på er.
Likes

Comments

Hej allihopa! Detta är mitt första blogginlägg, så taggad och se vad jag går för. Jag kommer blogga om min träning, mat men även om min familj. Hoppas ni kommer gilla det lika mycket som jag gör.

Fredag idag och det jag hunnit med än så länge är min dagliga promenad med Nemo, förmiddans styrkas med mage och axlar med lite armhävningar också då det behöver tränas på. Till lunch käkade jag en god kycklingrätt med morötter och zucchini med matvete och lite grönsaker till och det var verkligen gott. 

Får se vad eftermiddan hat att bjuda på.

Kram på er!!


Likes

Comments