LAS VEGAS

Tänkte nu ta och skriva ett litet inlägg om våra dagar i Las Vegas. Det var så att min bror blev väldigt sjuk efter första kvällen i Vegas så vi valde att spendera kommande dagen vid poolen. Planen var egentligen att bara spendera några timmar där men när jag fick reda på att brorsan inte mådde så bra på rummet lockade det inte så mycket att gå tillbaka, blev istället en hel dag i solen. Riktigt härligt poolområde så de gjorde inte så mycket för mig. Sen att min kropp inte tål solen är ju en helt annan femma, hur detta ens är möjligt då jag bott i soliga Arizona i sju månader. Grädden på moset är att jag är riktigt dålig på att smörja in mig med solkräm, ni hör ju -- en riktigt bra kombination. Gick därifrån som en kräfta som bränt mig på alla ställen där man inte trodde det var möjligt. Tyvärr känns ju detta i kroppen idag då det svider så fort man ens kommer emot det. Har dock bara mig själv att tacka för det.

Imorse lämnade vi Vegas för att köra vidare mot LA, som jag befinner mig i just nu. Här lämnar vi inte förens lördag så det blir en hel del dagar här. Vi har hyrt en lägenhet så vi bor mitt i smeten vilket är riktigt härligt. På vägen till LA stannade vi även på en outlet, fanns så sjukt mycket butiker med hur bra priser som helst. Hette Ontario Mills om ni någon gång är i närheten. Tyvärr blev det bara dryga 45 minuter där då min bror ville åka vidare till lägenheten och vila, stackaren. Hoppas han mår bättre imorgon för då blir det sightseeing hela dagen. Ingen av oss har varit i LA tidigare så det ska verkligen bli hur kul som helst.

Sammanfattning av Las Vegas: Gillade verkligen staden i fullo. Riktigt coola byggnader och hotell. Gillade även att de hade byggt andra kända ständer i en. Tror dock det blir mycket roligare om man är 21+ och gillar att partaja. Lite mycket folk som rökte för det stank över hela staden. Även mycket naket. Alla stod och delade ut kort med nakna tjejer på. Sedan var de även halvnakna killar och tjejer som stod på gatan och tog kort med dig. Recommend recommend ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229