Ida 18

Hej på er alla. Idag är det torsdag och även sista dagen för denna vecka. Vi drar nämligen till Minnesota imorgon för att hälsa på släkt. Är hyfsat taggad även om det kommer vara typ 200 minusgrader. Dock är jag galet taggad på shopping. Vi lämnar Arizona runt 11 imorgon vilket betyder sovmorgon för mig, det behövs verkligen just nu kan jag säga. Snittar väl typ fem timmar per natt bara för att jag tar tre timmars långa naps när jag kommer hem från skolan och träning. Detta betyder att jag inte kan sova när jag borde. Inte det bästa men vad ska jag göra. Har ju lyckligtvis nog världens najsigaste schema, första timmen är matlagning med världens bästa (vill skriva VÄRLDENS med stora bokstäver så ni förstår hur bra) lärare. Vi har inte börjat laga mat än så vi chillar mest i 82 minuter. Andra träningen är weight training och det är ju också hur najs som helst. Finns även lite fina killar i klassen att kolla på där ;). Jag bara njuter.

Det har hänt ganska mycket sedan jag sedan uppdaterade er (för att de var 100 år sedan typ). Mamma har bokat min biljett hem från London, där kommer även hon och möter upp mig och flyger tillbaka med mig. Ska bli myspys. Sedan har även Ida, min norska vän (alla tror vi är syskon haha), fyllt 18 år. Det firade vi med att ta henne till Denny's för frukost i lördags, det var en överraskning och hon uppskattade det verkligen. På söndagen åkte familjen, Ida och jag till trampolinhuset igen för att min familj också ville fira Ida. Det är verkligen kul att min familj och Ida har så kul tillsammans. Vi hade hur kul som helst även på trampolinstället om vi var ca 10 år äldre än alla andra där haha. Efter det åkte vi till Cheesecake Factory. Guds gåva till mig. Kan nog inte beskriva med ord hur mycket jag faktiskt älskar det stället. Som vanligt tog jag min Pasta Carbonara och en S'mores Cheesecake!!! Tips tips tips.

Ikväll har vi senior night i fotbollen. Det betyder även sista fotbollsmatchen för säsongen (även sista High school matchen i mitt liv). Vår säsong har väl inte varit fantastiskt resultatmässigt men kul har vi haft det, och det är väl det viktigaste. När det är senior night så kommer dina föräldrar och eskorterar dig över planen samtidigt som de presenterar dig i högtalaren. Typ framtidsplaner, år på skolan etc. Detta brukar vara en ganska big deal så får hoppas att vi vinner matchen.

Långa inlägg har väl blivit min grej nu, hoppas ni orkar läsa. Ses snart Sverige.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229