​Några bilder från när vi tog en promenad upp för ett av alla berg som finns här. Kommer dock inte i håg vad berget heter.. Det var jag, Erik och två från Eriks innebandy. Vi gick upp för berget och kollade på utsikten. Efter det kollade vi en stund på Rugby. Eriks kompisar hade en kompis som skulle spela så vi åkte ditt och kollade en stund. Stannade inte så länge då det blev lite för kallt. Vi åkte vidare och tog en kaffe för att sendan avsluta dagen med att grilla. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Så här fint hade vi utanför vårt hus för några veckor sen. Massor med fjärilar som tyvärr inte är kvar, synd. 

Likes

Comments

Tre bilder från några veckor sen när vi var och kollade på Rugby. Vi fick biljetter av Eriks kompis via innebandyn, han hade familjebiljetter men kunde inte gå. Förstår inte riktigt grejen med sporten men det va i alla fall kul att se. 

Likes

Comments

​Några bilder från när vi bodde hemma hos ett par i Hataitai strax utanför Wellington. Vi har de två senaste veckorna hittat boende via airbnb. En sida där folk kan hyra ut ett eller flera rum, vissa hyr även ut hela lägenheten/huset. Bor man hemma hos någon som hyr ut ett eller flera rum så bor man som på ett B&B. Man får då ett rum och frukost, sen så har vi haft tillgång till kök och kyl så vi har kunnat lag mat "hemma" vilket har varit skönt.

  Vi har nu hittar boende för 1,5 månad fram över och vi kommer även då bo i Hataitai. Vi kommer då bo i ett hus med två studenter. Spännande! 

Gällande jobb så letar vi fortfarande. Men nu när vi har en boende för en längre period kan vi prioritera jobb letandet mer. Vi har nu öppnat ett bankkonto och nu saknas bara IRD nummer. 


/ Sofia 

Likes

Comments

Två bilder från någon dag sedan. Vi hade inga bokade lägenhets visningar så vi passade på att gå till stranden som ligger nära där vi just nu bor. Jag hade hoppats på att det var en bada och sola strand, vilket det inte var tyvärr. Vi hittade i alla fall en liten den av stranden som var utan tång och fåglar. Så lite solning blev det ändå. Vill man surfa i wellington så är det en bra strand. Det syns inte på bilderna men det var bra vågor samt många som surfade där. 

Likes

Comments

​Några bilder från när vi var på väg mot Milford Sound. 

Just nu hyr vi ett rum hos ett par medan vi letar lägenhet. Vi har några bokade visningar på tisdag och onsdag så hoppas på att några av dessa är bra. Vi har ju haft lite otur med att lägenheterna vi tittat på alla visat sig var rätt nedgångna och smutsiga. 

 Vi ska börja söka jobb nu också. Vi har några praktiska saker som måste fixas innan vi kan börja jobb och det är att öppna ett bankkonto samt skaffa ett IDR nr för skatten. När det är fixat så kan vi börja jobba. 

Likes

Comments