Keep up - adoption

Dagarna har gått, och idag är vi inne på dag 6. (!!)

Dag 3 - Natten var lugn. Jag och Hampus åkte till Ullared för att köpa massa saker till katterna, bland annat ett stort kläder-träd! Vi upptäcker mer och mer för varje dag, en sak är att dom är sjukt duktiga på att lyda.

Dag 4 - Båda lade sig i vår säng vid sängdags. Nicki var med oss hela söndagen, så mysigt! Båda två börjar bli mycket mindre skygg. Sacha började även pratar mer.

Dag 5 - Jag började sent, så Nicki låg i sängen med mig tills det var dags för mig att kliva. Testade att ge dom Mush, vilket dom tyckte om! De dricker & sköter lådan bra. MEN, på kvällarna får dom alltid något frispel och vill leka, haha..

Dag 6 - Natten var lugn. Sacha la sig i mitt knä när vi satt i soffan - första gången!!! Båda två börjar prata ännu mer, nu är det knappt tyst längre. Vi har även upptäckt att dom krafsar på garderober, i kattlådan eller på golvet när dom vill ha uppmärksamhet. Vid sängdags kom Sacha och la sig på min mage igen!

Dag 7 - Nicki kom och la sig med mig och låg där i 3 timmar! Senare under dagen så passade hon på att undersöka badkaret efter att jag hade duschat. Sacha hade bara en mysdag medan Nicki är helt tokig och bara springer från fönster till fönster, genom varenda rum.

Att se deras utveckling är något så otroligt vackert.
Dom har så sjukt mycket kärlek att ge.
För dom kämpar jag.

Gillar

Kommentarer