Er vill jag tacka

Listan är lång på vilka jag vill tacka för allt.
Men alla är för olika anledningar.

Ni har gjort mig till den jag är idag, och ni fick mig att inse hur livet kan se ut för vissa.
Och det är jag evigt tacksam för, då jag nu känner att jag kan finnas där för andra.

* Först och främst vill jag tacka min mormor, för att du alltid fanns där när jag behövde, även fast jag kanske inte ville inse det. Jag älskar dig till jordens ände & du är obeskrivligt saknad. Vi ses ❤️

* Sedan vill jag såklart tacka mamma och Jens, ni gjorde allt för att hjälpa mig fast jag bara isolerade mig från er. Men ni ska veta att jag idag uppskattar det enormt, även fast jag inte gjorde det då det behövdes som mest.

* Amanda, min allra bästa moster, för att du alltid funnits där och torkat mina tårar och även kommit med bra råd. Och för att du alltid fanns där när psykologen och kuratorn inte orkade lyssna, och när jag inte vågade prata om allt med mamma.

* Mina mobbare, de som misshandlade mig psykiskt och fysiskt och de som skrev till mig som jag aldrig ens träffat. Jag vill säga att ni kan brinna i helvetet, men det vill jag inte. Det jag vill är att ni ska utsättas för exakt samma som ni utsatte mig för. Men utan er hade jag inte varit den jag är idag.

* Linda, för att du har bett om ursäkt oräkneliga gånger och försöker varje dag att gottgöra det du gjorde fel. Och du vet att jag har förlåtit dig. Och jag älskar dig, det vet du!

* Maja, för att du lyssnat till mina problem och alltid finns där! Taizé-resan är det bästa jag gjort, så glad att vi klickade så bra vi gjorde då. Känns som vi känt varandra i evigheter. Älskar & saknar dig så det gör ont!

* Stina, för att du funnits där sedan dag 1, bokstavligen! Du är den vännen som jag haft som längst, och jag älskar dig obeskrivligt! Vi måste hitta på något snart!

* Maggan och Jimmy, för att ni på något konstigt vis fick komma in i mitt liv under den perioden då jag var som mest rädd för människor. Och jag ångrar det inte en sekund, tvärtom! Älskar & saknar er över hela mitt hjärta. Vi måste ses snart!

* Min klass, för att ni visade mig att det var människorna i min förra klass det var fel på! Älskar er alla!

* Kyrkan, utan den så hade jag inte fått något att tro på eller vända mig till under de jobbigaste perioderna.

* Gud, för att du alltid trott på mig när jag själv inte gjorde det. 

Gillar

Kommentarer