2018

Det var ett år då mitt liv tog en totalvändning.
Jag valde att göra något helt annat med mitt liv.

Jag lyckades ta studenten - efter många om och men, dagen efter flyttade jag 80mil neråt i landet och hamnade i Jönköping. 
Flytten var mest för att jag ville testa att vara med en kille, vi klickade så bra, och jag bara kände att det skulle vara vi. Så jag satsade allt helt enkelt. Och det kan vara det bästa jag gjort. ​

Först bodde vi hos hans familj, och efter cirka 6mån så flyttade vi ut från boet. Vi fick då en 2a på 62kvm rätt nära stan (på Torpa). Och vi trivs så sjukt bra. Allt var på sin plats 3 dygn senare, det saknas en del grejer, men som sagt - man blir nog aldrig klar.

Direkt när jag flyttade ner så började jag jobba som personlig assistent hos en underbar man med sjukt stort hjärta. Där är jag kvar än & kommer nog aldrig kunna lämna dom helt.
När mitt sommarvik. var slut så sökte jag runt en hel del, åkte på intervjuer överallt - men det var knäpptyst. Sedan slog det till och någon ringde var och varannan dag angående jobb.
Jag tog en tjänst som timanställd på ett äldreboende på Torpa.
Två veckor senare så ringde ett annat ställe, ett bemanningsföretag, angående ett lagerarbete på ett av IKEAs lager i Torsvik. Jag kände att jag inte hade något att förlora, så jag tog jobbet, som var en heltidstjänst.

Tyvärr slutade turen cirka 3mån senare, då IKEA var tvungen att skära ner på personal - bemanning -, som gjorde att jag inte fick behålla min tjänst. Blev även av med min tjänst hos bemanningsföretaget, då dom inte kunde stå och betala ut massa pengar för personal som inte jobbade.

2019 kommer att bli mitt år. Det känner jag på mig. 

Gillar

Kommentarer