Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I onsdags åkte några från estet kursen ut till kyrkogårdsön där Lk15 aka 1:orna befann sig. Vi sminkade varandra och la oss sedan utspritt på ön, och vår lärare David sprang till deras lektion och skrek att det fanns skadade och att han behövde hjälp! 1:orna visste ej vad som skulle hände eller att vi var på ön. Sen skulle dem hantera situationen lägga förband / ringa 112. Sedan när övningen var klar gick vi gemensamt över vilka skador som fanns och vad dem gjorde och hur dem hanterade situationen rent ledarskapsmässigt. Dem var halv klass så efter lunch överraskade vi andra halvan av klassen!

Likes

Comments

Denna fick man på clinicen i måndags! Mamma fick en å jag en, så nu har jag två! Dem är jättebra har den även i mitt hår för att undvika tovor!

Likes

Comments

Hello! Igår var jag och mamma på Clinic på Stora Wäsby, det var duktiga Carl Hedin & Ludwing Svennerstål som höll i clinicen. Dem var otroligt roliga, skrattade hela tiden kändes det som, trots det vart jag otroligt inspirerad att fortsätta kämpa mot mina mål!

När jag har jobbat mitt år i Team Weber i Florida och om jag fortfarande vill jobba med hästar ska jag söka till Carl Hedins team! Tror man har det otroligt roligt hos honom!

Man kan sammanfatta clinicen som WILD AND CRAZY 😉

Likes

Comments

Har spenderat lite mer än 72 timmar i sträck med Michelle denna helg! 😄 vi har jobbat med korvvagnen, solat. Sen i söndags åkte vi in till stan och käkade middag på Bar Burger Café i Kungsträdgården, super god mat!!! Sen gick vi till Ett konserthus på Djurgården, kommer ej ihåg vad det heter haha, men där hade i alla fall min mamma konsert. Hon är med i Team Puttes kör. Dem var jätteduktiga, mäktigt!

Likes

Comments

Hej!
Igår åkte vi som går estetisk kommunikation i skolan ut till skolans egna ö Idskär som ligger i Stockholms skärgård. Där målade vi med akvarellfärg när vi kom dit. Vädret var ju helt underbart, 20 grader å sol. Så jag brände min rygg rejält som ni kan se på en av bilderna nedan 😄😁 sen grillade vi massor med Mat till middag, bland annat kyckling och sparris. Sen badade jag och några till bastu, och lyckades doppa oss i havet 2 gånger! Det fanns även smink vi skulle öva med att gör sårskador och lite chock face. Det var sjukt roligt! Vi som går på esteten är från olika linjer i 3:an på skolan.

Idag så käkade vi Frulle i solen och målade 1,5 timme innan vi städade alla stugorna osv för att sedan åka hem. Dem senaste 24 timmarna var dem härligaste på länge!!☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Likes

Comments

Instagram@sofiaflodinf