Header

Nu när sommarlovet är slut tänkte jag försöka blogga igen, får se hur kul det är och så.. Orkade inte när det var lov utan ville vara med min familj, kompisar och pojkvän istället.

Börjar med att lägga ut några bilder från bästa veckan i hela mitt liv... RHODOS MED VÄRLDENS BÄSTA BRUDAR!! Överdriver inte ens när jag säger att resan var mitt bästa val någonsin. Om ni någonsin tvekar på att göra en resa eller inte så GÖR DET, skit i pengarna, det sparar man lätt ihop ändå.

Kan skriva ett inlägg senare om allt som hände på Rhodos, men här kommer lite bilder! Tror alla sett bilderna redan eftersom det är samma bilder som jag la upp på facebook, men whatever :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi kom till hotellet runt midnatt igår, men jag var så trött eftersom jag jobbat på morgonen, så somnade på direkten.

Imorse åt vi hotellets frukostbuffé. Det fanns huuur mycket mat som heeelst!!

Idag har vi bara legat vid poolen. Tror vi drar ner till stranden imorgon och chillar där.

Puss

Inte hunnit ta så många bilder än men lägger upp fler sen!

Likes

Comments

Nu är jag på Arlanda och om nån timme går planet till Bulgarien! Ska vara där en vecka med familjen och bara va på stranden, bada, äta och chilla. Kommer bli så skönt!

Från förra året i Turkiet

Likes

Comments

Vaknade hos Gustav på morgonen och åkte sedan till mina kusiner för lunch med släkten. Efter det köpte Gustav och jag mat. Vi mötte upp några kompisar och fixade en najs midsommar middag. Efter middagen hängde jag med Alva och Jossi på fest i Barkarby.

Lyckad midsommar med alla dom jag tycker om mest ♡

Middagen vi fixade

Likes

Comments

- 1. Fest med Sara & Jossi - 2. Tacokväll med Rhodos-gänget - 3. Grillkväll med Gustav - 4. Rufus på väg till Blå Lagunen - 5. Grillkväll med Gustav - 6. Asiatisk buffé efter skolavslutningen -

​- 1. Gustav på sin student - 2. Tacokväll med Rhodos-gänget - 3. The Conjuring 2 med Gustav - 4. Gustav & jag på hans student - 5. Johanna & jag på fest - 6. Glass på Gelato Scarfó med Gustav

Likes

Comments

Då äre äntligen sommarlov! Sämst väder dock, fryser ihjäl utomhus.. Aja, såå skönt att sluta tvåan och såå skönt med ett långt sommarlov innan trean!

Likes

Comments

Gårdagen började med min lillebrors skolavslutning. Han gick ut nian så familjen var där å tittade på hans avslutning. Det var fint, och mysigt att hälsa på alla gamla lärare man haft

lillebror och jag

Efter det kollade jag en snabbis på Norras utspring. Fanny och jag åkte till Mall of Scandinavia en stund. Därifrån åkte jag till Nicoles mottagning som var supermysig! Massa härligt folk.

Åkte sedan till Ellens mottagning i Danderyd där Gustav och hans kompisar var.

Hände alltså massa grejer igår, hann knappt sitta ner haha. Men en rolig och lyckad dag ♡

Alex skolavslutning

Nicoles mottagning

Likes

Comments

Åhh längtar såå till att flytta hemifrån och få inreda mitt egna hem. Älskar ljusa hem. Även marmor och guld är så fint tillsammans

Likes

Comments

Ja å Alva gjorde spray tan idag på ett ställe på söder som heter Miss Fancy. Vart såå bra, sjukt nöjd!

Typ inget aaaalls kvar av skolan nu, å massa att se fram emot i sommar! Tagg på aaallt

Likes

Comments