Header

Nu är jag väldigt glad, kan dock inte säga varför nu men de kanske jag kan om några dagar eller så 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 130 Readers

Likes

Comments

Ibland e livet så jävla orättvist, varför kan man bara inte alltid ha de bra? Hitta den man kommer spendera resten av sitt liv med och ha de så? Istället ska man behöva gå igenom jobbiga tider, gråta nästan varje dag och inte veta va som kommer att hända.. De e de värsta jag vet, e de meningen att man ska bli kär, ska de kännas såhär? Men alla går väl igenom de någon gång. Det känns bara förjävligt och de e synd att man ska gå igenom de...

Likes

Comments

Har inget att skriva just nu...

  • 117 Readers

Likes

Comments

Känner inte för någonting just nu, känner mig så tom och som att tiden bara har stannat och att jag kommer vara fast här ett bra tag... Jobbig dag och en ganska jobbig vecka med mycket tankar och lite tårar.. Vill inte gråta mer så vill hitta på något men de finns inte så mycket man kan göra! Hade jag kunnat hade jag satt mig på ett plan och åkt till något varmt och fint land och bara varit och släppt alla tankar kring allting just nu.. Orkar verkligen inte känna såhär de e de värsta jag vet....
  • 110 Readers

Likes

Comments

Idag har jag kollat lite jobb och så försökte hitta något som passa mig men de finns inte jätte mycket som man kan söka tyvärr.. Imorgon ska jag lämna cv på Ica kvantum tänkte jag, en kompis jobbar där och sa att dom behövde folk dit så vi får hoppas på något 😊. Har varit på gymmet och tränat med Amanda idag också, vi körde mage, rumpa och lår. Jävlar va de tog asså och va gött de känns nu efter, det känns verkligen jätte bra och jag är jätte nöjd och de va kul att träna med en tjejkompis också!
Saknade att träna med Johan lite också men de kommer jag göra också 😊 får väl se hur min kropp mår imorgon, lär ju vara ganska trött men vi får se, vi stretchade ju efter.
Imorgon hoppas jag kanske att jag får träffa min älskling men vi får väl se hur de blir, han går i skolan och de blir inte så mycket på veckorna då men jag hoppas på de bästa iaf, saknar min Johan ju 😔❤️
Nu lägger jag mig i sängen och vilar!
Puss!
  • 114 Readers

Likes

Comments

Detta skrev jag till Johan 2011 och jag känner fortfarande likadant, han är de bästa jag vet och jag är så lycklig som får kalla honom min ❤

Till dig Johan

Det finns så mycket som jag älskar hos dig, saker jag säger till dig och saker som jag tänkt säga men som inte blivit av. Men jag skriver ner en lista på de jag kan komma på just nu.Sen finns det 10000000 saker till för de kommer alltid nya och det kommer inte sluta!

Jag älskar att du är du
Jag älskar ditt fina leende
Jag älskar dina fina blå ögon som jag nästan drunknar i
Jag älskar när du tar fram din underbara charm
Jag älskar att du är så fin både på insidan och utsidan
Jag älskar när du tar mig i dina armar och säger att jag inte ska lämna dig för då vet jag att du vill vara med mig
Jag älskar när du viskar i mitt öra och säger att jag är din prinsessa
Jag älskar när du säger "du och jag baby"
Jag älskar känslan jag får i magen när jag ser dig
Jag älskar att jag är sur på dig i 2 sekunder sedan tar du fram dina puppy eyes och gör mig glad igen
Jag älskar att du är min
Jag älskar när du ger mig fina komplimanger
Jag älskar att du är de bästa jag vet
Jag älskar att jag dras till dig
Jag älskar att jag får kalla din min pojkvän
Jag älskar att du gör mig till den lyckligaste tjejen i hela universum
Jag älskar när du tar fram gitarren och spelar för mig
Jag älskar när du gör så att jag känner mig speciell
Jag älskar ditt skratt
Jag älskar när du försöker få mig skratta när jag verkligen försöker vara sur på dig
Jag älskar att du finns så nära mig
Jag älskar när du säger de tre orden jag så gärna vill höra Jag älskar dig och lägger till soffi
Jag älskar att du alltid är så glad för det gör mig glad
Jag älskar att jag fick dig och blev kär i dig, för vissa får inte ens veta hur det ät att vara kär men jag är glad att jag får göra de.
Jag älskar att det är du som jag mina dagar bra för jag vaknar alltid upp och vet om att du finns i mitt liv
Jag älskar att jag älskar dig
Jag älskar att du är det finaste jag vet


Det finns så mycket mer jag skulle kunna skriva men jag kan inte skriva allt för då finns det ju inget kvar till slut, och jag hoppas att jag ska få visa min kärlek till dig i flera år till för jag vet att du är den jag vill vara med.
Du är så underbar älskling och jag vill alltid vara din prinsessa. Du kommer alltid att vara min prins och jag kommer alltid att älska dig!
Du är verkligen bäst och det menar jag.
Förlåt för att jag kanske är lite grinig ibland men du vill ju alltid bråka med mig och sedan ska du säga att du bara skojade. Men skit i de.

Johan Eric Studt du är det finaste som vandrar runt på denna jord hoppas du vet hur mycket du betyder för mig och att du förstår hur mycket jag älskar dig för de e inte lite. Ibland kan jag bli lite rädd för jag vet inte om det är normalt att älska någon så mycket. Men jag gör det iaf.


JAG ÄLSKAR DIG! <3

Likes

Comments

Har verkligen inte velat lämna sängen alls idag.. Har bara varit uppe när jag ätit sedan lagt mig i sängen igen, så himla skönt men så tråkigt har varit på konstigt humör idag, ledsen, arg, glad, uttråkad, jag vet inte riktigt själv.. Men nu e jag iaf glad för snart ska jag sova och imorgon hoppas jag på att få vara med min älskling och pussa på honom massor ❤️ Då kommer jag vara överlycklig!
Nu kollar jag på hart of Dixie och försöker sova om en stund.
Puss och godnatt 😘
  • 124 Readers

Likes

Comments

Har legat i sängen exakt hela dagen förutom när jag gick upp för att duscha och göra frukost sedan hamna jag här igen. Sover ibland och kollar på tv, fy vilken tråkig dag de e såg att de va fint väder ute men inte så kul att gå ut när de inte finns något att göra eftersom att jag bor på landet.. Mitt internet bråkar hela tiden också så det funkar inte så bra att försöka kolla på film heller.. Vad gör man då?? Har spelat subway surf och slått nytt rekord, de e typ de enda roliga som har hänt idag. Hoppas på en bättre dag imorgon iaf, får se om jag träffar Johan vilket jag hoppas på 😊
Igår skulle jag gått ut men blev inte så till slut för de blev så sent.. Om man kallar klockan 22 sent haha. Känner mig som en gammal tant som blir trött när klockan är 7 på kvällen, jag vet inte varför de e så kanske bara för att de har varit ganska mörkt nu på dagarna och ingen sol typ..
Aja, kanske skriver mer senare vad vet jag.
Puss😘
  • 124 Readers

Likes

Comments

Första gången dom gör den live, så sjukt bra och det är lätt min favorit låt som blink gjort! ❤


Likes

Comments

Asså jag är helt beroende av detta jävla spelet.. Jag kan inte sluta spela och så vill jag spela mer för att Johan vinner alltid över mig och nu vill jag slå honom i något iaf.. Så jag försöker men jag har en bit kvar. Han är ganska bra på många saker och jag vilket aldrig, så ni kanske förstår att jag vill ändra på de lite nu haha 😉
Idag händer de inte mycket alls, med andra ord en väldigt tråkig lördag...  • 91 Readers

Likes

Comments