Header

Att ha världens finaste pojkvän kan vara de bästa som finns! Älskar dig mitt hjärta, Johan ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 222 Readers

Likes

Comments

Har nu jobbat i 1 timma och här redan rast, sitter här och äter lite pannkakor och läser tråkiga saker på Facebook.... Måste alla påminna mig om att det är ett halv år kvar till julafton, de e så deprimerande så jag vet inte vad jag ska göra.. Det känns verkligen jätte tråkigt att sommaren snart är över..fyyyy!!!!!
Imorgon är det löning, det ser jag fram emot 😌
  • 233 Readers

Likes

Comments

Hade en jätte fin midsommar med världens bästa pojkvän som åkte hem ifrån smögen och va med mig ist ❤ hämtade honom i Göteborg vid 3 och så åkte vi hem, han fick gå och lägga sig och sova eftersom han inte sovit något alls. Jag passade på att laga maten och överraskade honom med de, känner mig som världens bästa flickvän 😊
Maten va jätte god och vi hade de jätte mysigt.
Jordgubbar åt vi senare på kvällen också, de e ju en självklarhet på midsommar 🌸
/puss o kram, Sofia 😘

  • 249 Readers

Likes

Comments

Kika in på Johans youtubekanal, han är så duktig!
http://www.youtube.com/user/johanstudt

  • 274 Readers

Likes

Comments

Inte bara min pojkvän, han är min allra bästa vän, det är han som känner mig bäst, han som får mig att le och skratta när det behövs och även när de inte behövs. Han är det finaste jag vet och jag kan lätt säga att jag har världens mest finaste, vackraste, snyggaste och smartaste killen som finns i universum! Jag känner verkligen ingen annan som är så smart som honom och jag litar verkligen på allt han säger!
Jag har svårt att finna ord för hur mycket han betyder och hur mycket jag älskar honom, men jag gör det verkligen av hela mitt hjärta, jag vill att han ska ha det bästa av det bästa, för så bra e han!
Detta måste vara världens bästaste kille!
Jag älskar dig Johan!
/Sofia ❤  • 190 Readers

Likes

Comments

Är på väg hem från skara, vi har haft kalas för mig och Becka med familjen hos pappa. Är ju inte där uppe mycket alls, kanske händer högst 3 gånger per år att jag åker upp dit, tråkigt att inte träffa pappa och mina syskon såklart, men hemma i Kungsbacka är det iaf bäst att vara.
Har fått massa fina balocker till mitt pandors armband som jag blev jätte glad för. Fått lite pengar och saker som ska läggas i flytta hem ifrån lådan 😊 är nöjd efter en natt i skara iaf!
Råkat repa min mammas mans bil också så har suttit och lipat halva vägen från skara... Så jävla typiskt att det ska hända mig, men som tur va så blev Jonas inte arg, de e så t som händer Sofia de e lugnt.. Men jävlar va ledsen jag va.😔
Det är iaf skönt att vara på väg hem, och va fint väder de va här i Göteborg. Man blir ju bra så glad, får ju njuta av att de e fint väder nu, ska ju jobba hela sommaren så de e nu jag har min sommar! ☀
Pussokram/ Sofia 😘

  • 208 Readers

Likes

Comments