//Bästa jag har//

I måndags var det bara en allmänt riktigt dålig dag när allt från stort till smått gick dåligt, och kommer knappt ens ihåg vad jag gjorde hahah. Inget värt att nämna här med andra ord. Igår var en dag med fullt upp däremot. Åkte bussen nio till Västerås för en examinerande diskussion, kom hem och slängde i mig lunch och åkte sen vidare till jobbet. Har inte jobbat på länge nu så jag var lite nervös men det gick super, även om ångesthjärnan var i farten i vanlig ordning:))) När jag kom hem närmare halv tio var jag helt, helt slut dock och det har aldrig varit så skönt att krypa ner i sängen bredvid Oscar.

Onsdag idag och jag har fixat lite här hemma, bockat av måsten och njutit av att ha en dag hemma. Behövde det. Tränat har jag gjort också och det var väldigt kul faktiskt. När Oscar kom hem åt vi asiatiskt innan vi åkte till hallen där det vankades hemmapremiär. Bra dag, och jag känner att stressen jag känt det senaste börjar lätta lite och jag njuter av vardagen igen. SKÖNT.

Gillar

Kommentarer

idagrundelius
,
Blä, ångesthjärnor kan tagga långt helst igår! Heja dig, grym som köttar på!nouw.com/idagrundelius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram sofiaelisabethInstagram sofiaelisabethInstagram sofiaelisabethInstagram sofiaelisabethInstagram sofiaelisabethInstagram sofiaelisabethInstagram sofiaelisabeth