Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag älskar dig. Du går mig på nerverna 24/7, du förstår inte hur livet är. Det är synd om dig ja, men det finns fler personer på denna jord än DU! Jag vill ha den gamla relationen vi haft, vill kunna dela våran humor som förr. Men idag är det ilska och tårar som kommer mellan oss. Även om jag försöker säga till dig hur du ska försöka tänka eller bara försöker vara där så spelar det ingen roll för jag duger inte. Jag kan inte ta alla dina problem och mina, kan ju knappt hantera min egen sorg. Att hela tiden känna att jag inte vill hem och vara med dej är så otroligt tråkigt. Jag känner att jag har ansvar för dig, att jag ska ta hand om dig. Men det borde vara tvärt om. Anna har valt att flytta, jag har valt att flytta och mamma har valt att flytta. Förstår du inte att det finns en anledning till det? "Alla som jag älskar dissar mig" jaaaaaa! Vad konstigt när du är så jääääävla svår. Jag älskar dig. Ibland får jag så ont i hjärtat när jag tänker på dig men satan vad arg jag är samtidigt. Det är jätte bra att du konstaterar att du är konstig men det räcker inte. Du måste göra något åt det. Att behöva ha ångest för att träffa dig är hemskt. Låt inte mig vara den som ska bära på allt. Jag är inte psykolog och jag är inte hur stark som helst. Du gör mig illa omedvetet. När jag får höra att jag och Anna är döda i dina ögon, då tappar jag lusten att vara med dig&finnas för dig. Du säger stödet spelar ingen roll vad du säger för inget blir bättre. Vad fan ska jag göra då? "Oroa dig inte, jag ska inte ta mitt liv" - TACK SOM FAN! Vad gulligt. Hur fan kan man säga så?! Förstår du att mitt liv blir Knas när du kommer hit och domderar? Min lägenhet, mitt liv & min glädje. Jag älskar dig otroligt mycket men du gör mig för illa. Låt mig vara 18 år och ha mitt liv utan att jag ska känna skuld för att du är ledsen. Nyår, ont i magen hela dan. Valborg, tänkte på dig varje jävla minut. Jag vill bara be dig rycka upp dig. Jag älskar dig pappa.

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka igen, har som vanligt varit sämst på att skriva och uppdatera i huvudtaget. Men ska försöka igen.

Idag har jag sovit hos fanny, sen åkte vi till centrum med Jelena och Filip. Käkade lite lunch och sen åkte jag hem med lillasyster.
Mötte mamma på stationen på kvällen och käkade thaimat, det var mysigt att träffa henne eftersom det var så längesen. Vi hade mycket att prata om!

Sitter nu i Tovas säng med fanny och lyssnar på deras sjuka historier ifrån Alanya för 2 veckor sen.. Inte alls avundsjuk..


Likes

Comments

Då var veckan igång igen. Måndag, hade studiedag idag så var i Hässelby tills 4 då hämtade pappa mig där, är tillbaka hemma i Väsby och kollat på pretty little liars ed Fanny, Filip och Tobbe. Mys!

Är sjukt jävla förkyld, varit det snart 2 veckor. Hoppas det blir bättre snart, mår skit dåligt! Men jag är ändå glad som alltid och ser fram emot praktiken imorgon! Puss på er

Likes

Comments

Försov mig imorse. 2 timmar. Hur jävla dålig får man vara? Pinsamt. Var på praktiken till halv 4, gick hem och åt och sen var det ut i snön igen. Gjorde ögonfransförlängning i sumpan. Det blev super bra!

Imorgon är det praktik och sen Hässelby som står på schemat. Ska försöka hinna med att göra naglar också. Lördag och söndag spenderas på jobbet i Åkeshov med min fina vän!

Nu ska jag sova, puss!

Likes

Comments

1. Jag vill ha någon att dela allt med
2. Jag hatar ost
3. Jag är snäll
4. Hatar att somna när det är tyst om jag är ensam
5. Jag har ångest varje dag över att jag inte har motivation att ta tag i vissa saker
6. Jag är sällan svartsjuk
7. Bekräftelse är något jag behöver
8. Jag är inte så utseendefixerad
9. Det är superkul att titta på folk
10. Min mamma är mitt allt

Likes

Comments

Misshandel. Knark. Rasism. Idioter!

Jag är så otroligt jävla trött på folk som ska ta ut sina aggressioner på oskyldiga människor i samhället. Är även trött på folk som drar i sig knark, blir helt Fucked up och inte ser det själva, förstår att det kanske blir så. Men förfan väx upp! Rasism. Kom igen! Vi är alla födda på samma jord, dock på olika platser på samma jord? Men vi är ju fortfarande människor, ser likadana ut på insidan. Hudfärgen avgör? Haha omfg.

Idioter helt enkelt.

Likes

Comments

Hely igen! Varit ett uppehåll på typ 5 år eller något, men ska försöka köra lite igen! Mest för min egen skull så man kan titta tillbaka om ett tag och se vad man gjorde och hur man levde!

Praktiken är i fullgång och jag har flyttat. Igen. Fast nu är det nästan hemifrån! Spenderar mycket tid i Väsby, med Fanny och Tova. Hässelby blir det i helgen - jobba! Helt ok, så värt pengarna. Plus att chefen inte är där, skönt!

2-3 februari var betydelsefullt. Kommer nog aldrig glömma! Haha åh jag är helt såld.

- myskväll i min ensamhet.


Likes

Comments

En rolig kväll. Hm, har haft många sådana. Men om jag måste välja en så blir det nog kvällarna i Alanya i somras med tjejerna. Minns inte exakt vilket datum som det var roligast. Men här är lite bilder från de roligaste kvällarna i mitt liv! Enjoy beeps.Vilken jävla nostalgi man får, skulle göra vad som helst för en till vecka i Alanya. helst typ.. Nu!

Likes

Comments