Nu har jag köpt alla mina julklappar!

Den 11 November slog jag in min sista julklapp, det måste ändå vara mitt eget rekord! Tänkte precis skriva vad jag köpt till alla men kom på att det inte är en jättebra idée ifall de läser detta... Det är i alla fall superfina grejer och jag är skitnöjd!

Jag tycker det är så mycket roligare att ge saker än att få saker.

Så säger alla men i mitt fall stämmer det faktiskt. Jag är inte personen som köper de dyraste sakerna men jag gillar att göra det personligt. Något personen verkligen vill ha eller något jag skapar själv. Målar små tavlor, skriver julrim, beställer varor som jag designar själv... Julklappar för mig handlar inte om att köpa en dyr klocka. Det handlar om att visa att man förstår vad som gör den andra personen glad. Att visa att man bryr sig.

Anledningen till varför jag är ute i så god tid är helt enkelt för att jag åker upp till Sälen den 22a November (hjälp) och efter det kan jag omöjligt fixa något. Så nu står en kasse full med klappar klar i källaren för familjen att öppna när det är dags! Det är lika mycket för deras skull som för min egen. Nu slipper jag oroa mig för det och kan åka upp med gott samvete!

Så lite självisk är jag allt också!

//Sofia

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Asså meningen "Det handlar om att visa att man förstår vad som gör den andra personen glad." är så himla klokren! Stor kram på dig <3nouw.com/fridachristinas
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men va?? Blir så imponerad av dig!! Själv har jag inte köpt en enda 😩nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229