Att säga hejdå till vänner och familj

Imorgon åker jag! Den senaste veckan har jag träffat mina närmsta vänner och familj för sista gången på ett tag! Här kommer lite höjdpunkter från mina "hejdå" denna veckan:

Min barndoms-och bästa vän Lisa! Underbar människa ska ni veta! Första bilden är från vår mysdag hemma vi hade i förra veckan, andra bilden är ifrån gårdagens fika på stan och tredje bilden är från när hon svängde förbi med en hejdå-present nu ikväll!

Min andra fina bästavän Linnea! I förra veckan testade vi kinder-kakor (fruktansvärt goda) efter gymmet och idag överraskade hon mig med en Kinder-kalender när vi var ute och åt på stan! Hon vet precis vad jag tycker om! Kommer sakna henne galet mycket!

Sov över hos min bror och hans tjej under helgen! Vi hade taco-mys och kollade på Idol och Ex on the beach! Blir första gången jag och min bror är borta från varandra så länge, vilket känns lite konstigt men vi hade en väldigt mysig kväll och morgon!

Mina underbart, fina vänner som jag jobbar med här hemma! Är det något jag kommer sakna så är det fan att jobba med dem! Här bjöd två av dem mig på en galet god fika och fick även besök/fina lappar av mina andra kollegor. Har blivit riktigt nära med några av dem och kommer sakna alla skratt under jobbtid men förhoppningsvis kan jag komma tillbaka till våren! Jossan, Sandra, Li, Olivia, Stina... I will miss u! <3

Varje år har vi en tradition att jag, mamma, mormor och morfar ska baka pepparkakor! Min bror brukade även vara med innan han flyttade. Detta får vi ju självklart inte missa så i år fick vi ta det extra tidigt så jag kunde vara med! Riktigt mysigt!

Glömde helt be henne om en bild men igår gick jag en sista promenad med Ebba! Vi brukar promenera och träna tillsammans och det är något jag verkligen kommer sakna! Tycker om henne väldigt, väldigt mycket, en riktig glädjespridare!

Sist men inte minst: Indra! Min medryttarhäst som jag haft turen att få ha i 5,5 år nu! Åkte ut och klappade om henne en sista gång idag!

Tacksam för alla fina vänner, familj och djur jag har runt mig. Uppskattar även er som hört av er och svängt förbi här hemma eller på jobbet, det betyder mycket! Det är fint att ha så många att sakna när man åker bort!

//Sofia

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229