2 år på universitet har passerat

Som rubriken lyder. Två år på universitet är liksom avbockat. Blandade känslor. Mest för att jag tycker att tiden har gått så himla fort. Sen är jag ju samtidigt grymt stolt att jag lyckats ta mig igenom två år utan att ha komplettering efter mig. Ett år kvar återstår av sociologiprogrammet. Sen är det isåfall master som väntar. Det är jag inte främmande för, det var jag när jag började plugga. Då sa jag att tre år och sen aldrig skolbänken mer, då ska jag bara jobba. Men så här mitt i allt så kan jag faktiskt tänka mig att plugga vidare med masterutbildning efter sociologiprogrammet. Dock inte (vet man ju iförsig aldrig) direkt efter, vill jobba några år innan dess.


Med detta i ryggen känner jag mig faktiskt rätt taggad på livet. Ett år kvar med roligheter, som bland annat praktik och c-uppsats. Tufft båda två men roliga grejer.


Det var ett tag sedan jag skrev men har helt enkelt inte prioriterat bloggen i några månader. Våren har varit tuff. Och med det menar jag att kurserna jag har läst har varit otroligt svåra. Det har krävt det mesta av min energi. Skönt känns det när någon i skolan bekräftade svårigheten i utbildningen med att det är de tuffaste kurserna under HELA utbildningen. Så här i efterhand säger man ju då bara CHECK CHECK CHECK !


Men nu har jag tagit sommarlov, sista examinationen är inlämnad och jag inväntar bara betyg ifrån den, som lär dröja några veckor.


Hoppas ni har en fin start på juni ni med!

Kram


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229