Hej, nu är jag tillbaka igen och jag lever. Har haft så stressigt med skolan så har helt och hållet glömt bort bloggen. Hade självstudier i 3 veckor innan skolan började och under dessa veckor fick vi över 100 uppgifter som skulle vara gjorda. Där till hade vi tent en dag efter att skolan började så man har inte hunnit tänka på så mycket annat än skolan. Då jag inte har gjort skoluppgifter har jag för det mesta bara tagit det lugnt hemma eller hängt med Adele, Mathias och Cassandra.

Nu har skolan börjat och skolstressen fortsätter. Känns som om det är så himla mycket vi skall hinna göra innan praktiken börjar den 30.10...
Har dock hunnit på några studerandefester och förra torsdagen var jag tillsammans med några klasskompisar och kollade på gulisintagningen. Gulisintagninen var nästan lika rolig som förra årets även om man bara såg på denna gång.

Men det bästa av allt, Linda har kommit tillbaka till Åbo!!!
Hängde med henne en stor del av helgen, var så skönt att bara ta det lugnt och catcha upp därifrån vi blev senast. Vi gick även en sväng till Hansa samt Puolalanpuisto eftersom vädrer har verkligen visat sin bästa sida under helgen. Är så glad att det äntligen blivit höst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckans fredag slutade mitt sommarjobb och min ledighet innan skolan började äntligen. Åkte genast på fredagen ner till holmen för att spendera tid med mommo och mofar. Vi tog det lugnt, badade bastu, åt plättar, drack skumppa och hade det bra.

På lördagen då jag kom hem från holmen plockade jag upp syster, packade bilen med alla saker som skulle med och åkte upp till Åbo. Här drack vi några cidrar, shoppade samt träffade några vänner. På söndagen tog hon tåget hem tillbaka och resten av veckan har jag hjälpt en kompis med sin flytt, varit en sväng till Ikea, möblerat om i vår lägenhet, lagat hemlagad pizza och hängt en hel del med alla kompisar.

Som bäst sitter jag på soffan och dricker morgonkaffe. Skall så småningom börja laga mig färdig för att träffa några vänner som kommer från Hangö hit på besök.

Likes

Comments

Var ledig på onsdagen så passade på att åka en sväng till Åbo för att träffa Linda och Juuso. Började onsdagen med att gå på café med Linda och därefter åkte vi vidare till Ikea. Alltid lika roligt och inspirerande att gå i Ikea och hem med oss hade vi lite smått och gott. Då vi kom hem ändrade vi om lite i mitt rum och därefter for jag till Linda och Emil och satt där enda tills Juuso kom hem från jobbet. Tidigt på torsdagskvällen plockade jag upp Mathias och åkte hem tillbaka till Hangö för att jobba ett kvällspass.

Nu har vi pokerrun här i Hangö men varken jag eller Linda orkade festa, så igår beslöt vi oss för att plocka lite jordgubbar och bara ta det lungt. Kvällen slutade dock med att vi tog en kall på park och hemma landade jag kring 23:30. Idag fortsätter jag min 6 dagars jobbputki med ett kvällsskift och efter det är redan 3/6 turer gjorda. Men skönt att veta att efter 2 veckor slutar sommarjobbet och att jag har en månad semester innan skolan börjar igen.

Likes

Comments

På onsdagen hade vi planerat att fara och suppa med Linda men då vi halv 6 kom till platsen där man hyr brädorna så märkte vi att det stänger redan klockan 18. Något ville vi ju göra då vi båda hade ledig kväll så vi styrde bilen mot Tokmanni där vi köpte oss en gummibåt. För några minuter tvivlade vi starkt om båten kommer hålla oss båda men det visade sig göra det. Så kvällen slutade med att vi rodde omkring i flera timmar i stor märsan och bara njöt av solen, havet samt sällskapet. Detta är ett måste att göra om ännu i sommar eftersom det var en så himla rolig kväll!!!

Likes

Comments

Känns som om jag inte gör annat än jobbar denhär sommaren. Denhär veckan har jag dock mellan varverna hunnit se en otroligt fin solnedgång, varit på picknik i Öby samt träffat min kusin efter en allt för lång paus.

Har haft veckoslutet ledigt så åkte på fredagen efter jobbet upp till Åbo. Hela fredagskvällen hängde jag med Cassandra, vi lagade mat samt catchade up eftersom vi inte setts på superlänge. Igår gick vi ett varv med Cassandra i Hansa och därefter mötte vi upp Linda och åkte en sväng till Prisma. Vi hade bestämt att besöka åbåtarna med Linda och hennes pojkvän, så på kvällen gick vi dit och drack några cidrar vilket var riktigt trevligt.

Annors har jag inte gjort så mycket annat än träffat Juuso mellan varven då han inte jobbat. Nu börjar klockan redan vara så pass mycket att jag så småningom ska börja köra tillbaka hem till Hangö. Hatar då de lediga dagarna alltid går så fort!

Likes

Comments

Och så var Hangö regatta över för i år. Jobbade både fredagen och lördagen men därefter har jag hunnit med en massa roligt. Genast efter lördagens jobbtur kom jag hem, hoppade i en snabb dusch och for ner en sväng till by nights grillfest. Hängde där i någon timme innan jag for vidare för att fira regattan med vännerna. Resten av kvällen gick i lugna tecken och hemma hos mommo och mofar var jag redan lite efter 02:00.

Igår och idag har jag varit ledig. Började gårdagen med att fara ut och äta till Classic Pizza med Mathias och Adele. Därefter var jag en sväng till syster på kaffe och tog det lugnt innan vi på kvällen samlades med kompisarna för att spela kubb på stranden.

Idag har jag redan hunnit vara ut och paddla med pappa samt på kaffe till mommo och mofar. Har inga andra planer för idag så får se vad dagen för med sig!

Likes

Comments