Här får ni lite tips vad ni kan köpa åt er flickvän, mamma, syster eller kompis i julklapp. Jag skulle säga att skönhetsprodukter alltid går hem! Roligt att få lite dyrare produkter man inte vill lägga pengar på själv. Allt kommer härifrån

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dom har så mycket fint julpynt på Ikea. Jag föredrar när julgranen är klädd med enbart silver och vitt. Tycker det är stilrent. Våran gran här hemma har alltid en tendens att bli så rörig hahah.. Massa olika färger osv.

Likes

Comments

Idag är det första advent, herregud vad tiden går fort..
Bilden är lånad från we heart it!

Likes

Comments

Hej på er! Mina dagar rullar bara på och därför kommer bloggen lite åt sidan tyvärr. Jag jobbar och efter det packar jag till Thailand och kollar på någon serie och sover haha.. Nu ska jag träffa Elin och vi ska shoppa lite och så! Jag har ledig helg och det ska bli så skönt! Dock så jobbar jag imorgon 06-10.

Likes

Comments

Vardag

Hur fint var det inte när jag och Simon var påväg till Gävle i fredags. Solen höll på att gå ner och det var rosa på himlen och snö på sidorna av vägen. Så fint!

Likes

Comments

New in

Alltså!! Hur sött och fint är inte detta?
Det är inget jag kommer ha att sova i, för gillar inte att sova med kläder. Men att ha hemma och bara gå runt i. Tyckte det var så fint så kunde inte låta bli att köpa det!
Finns på Gina tricot!

Likes

Comments

Nuu börjar det verkligen att närma sig tills jag och Simon åker till Thailand.. Herregud känns såå sjukt att det gått så fort. Känns som det var nyss vi bokade men det är flera månader sedan. Jag är lite nervös eftersom jag har aldrig varit i Thailand förut. Hoppas flygresan kommer att gå fort fast den är så lång.

Likes

Comments