Jakke - Zara // T-skjorte - Monki // Bukse - Gina Tricot // Sko - Adidas

Feels so good with a new jacket

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå sitter jeg på flytoget på vei til Gardermoen, og skal hjem, igjen.. Vil ikke dra, trives så alt for godt her!

Siden sist jeg var inne her så har jeg faktisk vært på Kreta i 1 uke + noen dager i Oslo! Var på Kreta med mamma og pappa på en plass som heter Gerani. Der var vi på favoritt hotellet vårt, Lito Beach. Anbefales om dere vil ha et lite hotell med flott personale!

Vi skulle egentlig ikke på noen ferie i år, men så ble pappa så værsyk og bestilte en overraskelsestur til oss! Så utrolig godt å komme seg litt bort, MEN det som er så typisk er at med en gang vi drar på ferie, så slutter det å regne i Bodø og det blir knallvær!!! ARGH, skjer hver gang.

Her er vi på en fantastisk strand på Kreta, den heter Elafonisi. Jeg anbefaler virkelig denne stranden om dere skal til Kreta, den er så fiiin!

Og ja, nå skal jeg faktisk bli flinkere med bloggen (heh)! Vet at jeg sier der hver gang, men nå har jeg bestemt meg, jeg skal bli bedre!

Gleder meg til å komme tilbake på rett spor!!

Likes

Comments

Blogg

Hei&hå!

I dag har vært en koooselig dag! Jeg har vært litt rundt på Ekeberg å gått tur sammen med Mariann og tantebarnet mitt Sara. Vi spiste is og satt på gresset og hadde det superkoselig ❤ Godt å slappe litt ekstra av i blant.

Ellers har jeg egentlig bare pakket kofferten og har når startet på hjemreisen. Jeg vil ikke hjem til kalde Bodø... Det har vært litt dårlig vær i Oslo de siste dagene, men i dag var det knallsol og varmt!!! Sykt deilig, også må jeg reise fra det :-((

Akkurat nå sitter jeg på en av kaféene her på Gardermoen og spiser, det er rett før flyet mitt går!

Ha en fin dag videre!

Likes

Comments

Blogg

Hola!

Det er en god stund siden dere hørte fra meg sist, beklager for det. Noen ganger må jeg bare fokusere på litt andre ting.

Som nevnt i overskriften, så kan jeg fortelle dere litt om hva jeg har gjort i det siste. Over ekstremt lang tid har jeg ønsket meg vippeextensions, og endelig har jeg fått det! Jeg er så ekstremt fornøyd, og føler meg som et mer fresht menneske! Det er så godt å våkne på morgenen å vite at jeg slipper å sminke meg, og i tillegg føle mæ superbra!

Jeg har også hatt eksamensopptrekk, og jeg kom ikke opp! Dermed fikk jeg sommerferie torsdag 15. juni! YEY

Ellers har jeg egentlig bare jobbet, trent litt og nå er jeg i Oslo. Jeg kom hit på torsdag forrige uke, og har vel egentlig bare kost meg masse med familie! Vi har feiret Jeanette og Sara sine bursdager som resulterte i en dødsbra helg ❤

Likes

Comments

Blogg

Gårsdagen var koselig og det skjedde vel egentlig ikke så mye, som vanlig. Laura og jeg tok oss en tur ut for å ta noen bilder sammen, my personal photographerrrrr❤ Som jeg skrev i innlegget mitt i går, så er skriving og fotografering litt terapi for meg, så da kan jeg si at den lille shooten vår i går var en terapitime, haha.

Jeg er også en av de som syns det er gøy å pynte seg bare for å ta bilde, luuv it! Det er superkoselig å bare sitte i en time eller to, høre på musikk, sminke seg o.l. Håper jeg ikke er den eneste?

I dag så fikk vi HEELG, long weekend it is! Så utrolig godt med fri nå, digger det. Jeg blir sikkert ikke å gjøre så mye, men jeg slipper å tenke på skole i to dager fremover, hehe.

Jakke fra Weekday / T-skjorte fra Weekday / Bukse fra Gina Tricot / Sko fra Francesco Morichetti / Klokke fra Daniel Wellington

Hope u have a nice day!😚

Likes

Comments

I'm back at it! Har vært borte fra bloggingen en stund, i tillegg til at jeg før blogget på blogg.no, but now I'm back!

Jeg skal bli flinkere til å oppdatere og ikke gi meg så lett! Skriving og det å ta bilder/bli tatt bilde av, er noe jeg virkelig liker. Ser for meg at det er nå jeg begynner på igjen, og det er nå jeg skal gi alt.

For dere som ikke har sett eller hørt om meg før, så heter jeg Sofia Bodøgaard. Jeg er 17 år og kommer fra Bodø. Jeg er opptatt av mote, sminke, trening og egentlig litt av det basice. Jeg er, som sagt, interessert i skriving og fotografering, det er noe litt terapeutisk med det som jeg bare digger.

Jakke fra Weekday / T-skjorte fra Weekday / Klokke fra Daniel Wellington

Håper dette er noe som faller i smak for deg og at du får lyst til å fortsette å lese bloggen min!

Dere kan se mer av meg på Instagram for litt mer oppdatering! @sofiabodogaard

Likes

Comments