Idag ska jag bara ta det lugnt, är extremt trött så ska bara plocka i ordning på mitt rum och fixa med saker för imorgon. Just nu sitter jag hos mormor, hon ska sy upp min byxor sedan ska vi bort till hamnen och köpa Thai mat, gott.
Imorgon är en lång dag, börjar kl 8.20 och slutar 14.45 kommer vara utmattad när jag kommer hem.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej förlåt att jag inte har bloggat de två senaste dagarna. På fredag hade vi genom gånger om läsårets upplägg i olika ämnen bland annat. Sedan så åkte jag och Alice in till stan vid 5. Vi åt på espresso house sedan sov jag över hos Alice. Igår var jag hemma hos Clara med lite kompisar.

Idag ska jag städa mitt rum.


Likes

Comments

Idag har jag varit på stadsvandring. Vi fick som uppgift att ta en selfie på alla ställena vi var på, hehe. Min grupp har i yrart runt i stan då vi har åkt åt fel håll eller gjort fel på uppgifterna men vi kom i alla fall hem. Har varit extremt trött idag så har inte orkat blogga eller göra något över huvud taget.

Imorgon börjar jag nio och slutar två. Vi ska ha lite uppstarts lektioner imorgon i lite olika ämnen. De är ju fredag imorgon så vi hittar säkert på något kul på kvällen. Puss


Likes

Comments

  • ~ Jag är född med ett hjärtfel som heter VSD, när jag föddes var det 5mm nu är det bara 3mm. Doktorn vill frisk förklara mig men kommer bli det först jag är 18.
  • ~ Jag uppfattas som blyg och bakåt när man inte känner mig men när du lär känna mig så är det de sista jag är.
  • ~ Jag är rätt känslokallt, haha miss tråkig här nej men jag gråter inte lätt eller blir arg men när jag väl är det så är det något som måste vara väldigt fel.
  • ~ Jag är väldigt glad i att sjunga. Tycker dock inte alls om att sjunga inför folk, de är lite pinsamt.
  • ~ Jag är 170cm nu, jag som ville stanna på 167 :/
  • ~ När jag var runt tre så dog jag nästan, fick repet från vår gunga runt halsen. Hade sedan en jätte fult ärr runt hela halsen man ser dock de knappt idag.
  • ~ Jag är alltid jätte törstig på morgonen för åt väldigt medicin eftersom mitt VSD.  

Likes

Comments

Skolan dagen var helt okej. Vi fick reda på vilka grupper vi är i, i vissa ämnen. Fick även busskort och information om uppstarts veckan. Imorgon så börjar jag kl 9 och blir indelade i grupper. Vi ska sedan få uppgifter som vi ska lösa. så vi kommer få åka runt i stan och hitta svaren, ungefär. Slutar sedan 14.

Nu ska jag bara ta det lugnt tills jag ska åka vid halv fem. Dagen har inte varit så intressant men gud var kul det är att träffa alla. Känns som vi sågs igår när man träffar alla.


Likes

Comments

Idag är det första skoldagen. Känns rätt så segt men ändå kul att träffa alla, har inte sätt all under sommarlovet. Idag börjar jag kl 9.30 sedan slutar jag vid 13.30. Kommer mesta del av dagen göra lekar och få information om detta läsåret. Sedan 17.40 så rider jag på fina Prince. Ridningen började förra veckan så det har också startat upp för denna terminen.

Imorgon så ska vi på stadsvandring i stan med klassen. Kommer bli indelade i grupper så ska vi göra övningar och så. De blir nog kul får bara hoppas att de är fint väder och inte spöregn. Vi ska ju vara ute hela dagen.

Puss vi hörs senare


Likes

Comments

Hejsan svejsan

Bloggade ju inte igår, förlåt men låg störta del av dagen inne. Idag så är det sista dagen av sommarlovet, vill verkligen inte att de ska ta slut. Idag måste jag åka in till stan ska dock bara in en snabbis och köpa vad jag behöver och sedan dra mig hem. Ikväll blir det nog inget speciellt vill lägga mig i tid även om vi börjat för 9.30.


Likes

Comments

Har i stort sätt städat hela dagen. Har rensat ur mina garderober och plockat undan hela rummet ifrån topp till tå. Har också kommit på att jag måste verkligen göra om mitt rum. Får panik på hur det ser ut nu. Så ska börja kolla och se hur jag vill ha det. Ikväll ska jag i alla fall vara med någon tror jag. Vet inte riktigt än puss


Likes

Comments

Godeftermiddag
Idag har jag tagit de lungt borde städa mitt rum och sådant men får se om det kommer till tanken. Har fått igång mitt gammal Singstar och dansmattan. Spelade alltid de spelen när jag var lite.

Igår var jag ju i stan. Fick med mig hem 2 par byxor och en tisha ifrån zara. Kommer bilder på de även tre par trosor och ett skärp ifrån Lindex


Likes

Comments

Jag ska åka in till Göteborg idag igen eftersom jag behöver verkligen underkläder och sådant. Så jag ska åka till mammas jobb och sedan så går hon och jag iväg och shoppar. Kanske även går till marknaden. Men kommer nog hem vid åtta och ska då träffa kompisar

Puss
(bild1)

Likes

Comments