hade sovmorgon idag så va rätt så skönt att få sova ut och vakna brevid den bästa. har rvå lektioner idag, har gjort bort ena nu så bara en kvar. sköööön! blir inget speciellt idag förutom att skriva ett mejl på en lägenhet och bara hänga i stallet. nu blir det film sista lektionen. skriver mer sen. pzLikes

Comments

Efter jobbet så for jag ut på äventyr med folket och hade en rätt så trevlig kväll! Höjdpunkten var ju självklart när vi skrämde skiten ur Svenne!! Haha ojoj. Körde bil Kurragömma så vi hoppade ut bilden och gömde oss i en lekstuga som stod precis där vi parkerade bilen. Svenne skulle kolla om vi gömde oss i bilen och på det så hoppade vi fram och skrek så han sket ju bokstavligen ner sig och skrek på det också! Haha. Nu ligger jag hemma och myser med min älskling och väntar på min andra! Från en dålig dag till något riktig bra. Älskar livet igen.

Likes

Comments

Less på ALLT! Är bara allmänt på dåligt humör och känner att ingenting går som det borde. Det ända som verkligen gör mig lycklig just nu är fan att vi börjar inte förs 12.10 imorgon. Skööönt!! Orkar inte sitta här ich klaga på livet. Ska jobba ikv så skriver nog inte förs efter halv 10 förhoppnings vis på bättre humör då.

Likes

Comments

När mörkret faller
På dig
Ser jag falska ögon
Jag skadar andra
Inte bara mig
Vet du nu var du har mig
Du har inte en chans
Spring för livet
Jag är ur balans

Likes

Comments

Fick sällskap igår av Aron till någon film som gick på tv. Somnade direkt han for och så där vid 5 på morgonen så kom alle efter att han skjutsat alla runt dit dom ska. Nu är det dax för jobb. Inte så taggad men det är så få timmar idag så det går fort.

Likes

Comments

Idag blir det jobb till halv 10 och sen mysa med syster. Blir troligen lite vin och bara ta det lugnt. Grabbarna ska på krogen eftersom Tim har gått och blivit stor nu.
Jobbar hela helgen så ska inte göra annat än att hänga i stallet och jobba. Nästa helg blir det troligen övik, rätt så taggad. Igår så spenderade jag dagen med Sagali på stan, träffa även lite folk där. God mat och shopping. Fick damp på ICA kvantum eftersom jag inte fick köpa snus åt pappa för att Sagali inte kunde visa legitimation?? Sjukt. Vafan gör dom om en morsa går in med ditt 17 åriga barn? Får inte hon köpa för att hon har en underårig med sig. Det håller inte i längden. Va bara att vända och åka på Willys ist.
Arg tjej igår jaaaa. Nej, ny dag och nya tag. Höjj.

Likes

Comments

Blir att åka in till stan nu snart med Sagali! Ska köpa lite små saker och kolla på en jacka. Tur att regnet har lagt sig och jag hoppas att det fortsätter såhär!

Likes

Comments

Blev en jobbig resa igår men det var ändå trevligt. Åkte buss till Luleå så det tog ju 4 timmar dit och hem så sammanlagt 8 timmar satt jag på en buss med heela svets. När vi kommit hem så kom alle förbi och vi drog till stallet och fixade lite.
Känner mig inte så kry idag så tar det mest bara lugnt. Håller på att bli sjuk.. Kuul. Sitter och snackar med syrran nu och dricker lite te och bara myser. Höst vädret är ju ändå det mysigaste men det behöver ju inte regna. Tänkte åka in till stan idag men får se hur det blir med det helt enkelt. Nä, nu måste jag nog stoppa syrran innan hon har slitit ut hela min garderob. "Kan jag få låna den här på julafton eller den här på lördag?" Snart har jag ingenting kvar. Måste nog åka in till stan idag och köpa mig en jacka för min kära syster har tagit min. Pz.Likes

Comments

Sitter på skolan nu och ser någon film och däggdjur.. Mycket intressant heheh. Tisdagar är dom drygaste dagarna på hela veckan så känner att mitt humör är ju inte på topp idag. Less och i mitt huvud snurrar tusentals tankar.
Måste blicka framåt nu och sluta upp med det här!
-
Fulare människor får man faktiskt leta efter :)

Likes

Comments