Header

Vad vill du jobba med?

Mitt drömjobb har länge vart att få jobba på en tidning, drömmen är Vogue eller ELLE.

Hur får man en bra blogg enligt dig?

Jag har inte riktigt något bra och personligt svar på den frågan haha, men det som faller mig i smaken att läsa och vad jag själv läser för bloggar så tycker jag om att läsa då antingen man har ett gemensamt intresse med den som skriver, jag läser gärna fotobloggar mode bloggar osv, eller mina kompisars, då jag of course är intresserad i deras liv haha. 

Går du på någon sport?

Yes box det gör jag! Jag tränar gymnastik, sedan jag var ca 9-10 år.

Kan du göra ett inlägg då du visar dina favoritklädeslplagg? 

Det kan jag absolut försöka göra.

Hur gammal är du?

Jag är 16, född i December år 97.

Vilken linje går du?

Jag är esterare, jag går estet media inriktning foto på Per Brahe gymnasiet här i Jönköping och trivs super bra, trivs som fisken i vattnet. 

Hur stor är din familj?

Min familj är snarare komplicerad att förklara och det brukar va en sån fråga som tar ett tag för mig att förklara men ska göra det ganska tydligt och enkelt nu. Jag har två bröder på pappas sida, en äldre och en yngre, på mammas sida har jag en lillasyster som hon har tillsammans med min låtsas pappa, och har också från min låtsas pappa två äldre systrar och en äldre bror. Nu så fick jag med alla tror jag hahah.

Vad gör du för gymnastik? 

Jag tränar truppgymnastik i HGF (Huskvarna Gymnastik Förening) tränar i ett mix lag det vill säga ett lag med både tjejer och killar, vi tränar och tävlar i trampett,tumbling och fristående. 

Blond/brunett fanta/cola läderlappen/fantomen?

När det kommer till min egen hårfärg tror jag själv att jag skulle se ganska hemskt ut med blont hår och jag trivs som brunett, och i övrigt tycker jag det är väldigt fint med både blont och brunt hår, har en crush på rött hår och mörk-mörkt brunt hår.

Ditt highscore på flappybird?

Jag har....*kollar mobilen* hela 32 poäng hahah. 

är du oskuld?

Yes! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments