Header

Hej på er! Ingen bloggning idag, dåligt av mig!

Har suttit och skrivit klart mitt So arbete idag, det skulle egentligen vart in skickat igår men jag fick ju börja om eftersom att en i min klass raderade hela min så jag fick en dag extra av min lärare. Så nu är den färdig och klar. Jag tror inte jag behöver plugga speciellt mycket mer detta lovet! Ska läsa lite ur "the boy in the striped pyjamas" som ska vara en tredjedels utläst tills Tisdagen efter lovet. Har dock sätt filmen och jag tror de likan varandra rätt mycket men tänker endå läsa den för den är otroligt bra så ett riktigt läs tips ! Och även filmen.

Jag vet inte varför men jag får inte in några bilder i detta inlägget :O Skumt!

Sitter och lyssnar på musik. 

 

 Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Orkade ta mig hem till moster och efter lite Kina käk mår jag hyfsat bra, myst ner mig med mina två favorit tjejer och tittar på film

Likes

CommentsHej på er! Fick reda på att jag kom in på estet media på peset och gissa om jag blev glad!!! Trots halsont och huvudvärk har jag skuttar runt här hemma och jag är så otroligt glad.

Likes

Comments

Dålig bloggning. Ursäktar för det, hade en fin dag mitt i veckan. Behövligt. Gick ut på promenad när jag kom hem från Peset och mötte mamma.


Gick hem och lagade mat med pappa, majsplettar kött sallad och vitlökssås


Och detta blir dagens sysselsättning, jag hat blivit sjuk! Har så ont i halsen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Feber och huvudvärk men denna klädhögen måste bort. Haha

Likes

Comments


nu ska jag plugga! Få färdigt min jäkla so uppsats! Har vart på intagningsprov på PB idag, var super nervös men det gick otroligt bra! Super nöjd !

Likes

CommentsHej på er! Sitter på natten,ovanligt att jag bloggar...min outfit är ihop stressad,så den är inte så vacker, HAHA har blus från Gina och jeans från veromoda
Puss


Likes

Comments

Rubriken stämmer väl in ganska bra på mig just nu skulle jag vilja säga.

Jag hatar bokstavligen denna dagen !

 Försov mig

 Va sjukt ful i skola (orkade inte med mig själv)

 Kom nästan för sent

Trodde jag hade glömt mitt tuggumipaket min skåpsnyckel och mina hörlurar hemma

Har världens jobbigaste mattelärare

 Fick F på matte provet som hela övriga klassen

 Glömde massa spanska papper och sånt hemma

 Trillade i trappan

Lyssnade på en SO genomgång där jag inte fattade något alls

Har panik över mitt So arbete som ska vara inlämnat på Torsdag,har inte ens börjat

Fick inte tillbaka mitt Fysik prov

Hade en konstig Fysik lektion

Började äntligen skriva på min jäkla So uppsats när en i min klass kommer och stänger av datorn så 2 sidor av vad jag har skrivit+det enda jag har skrivit försvinner

Halkade påväg hem från skolan

Glömde cyklen vid skolan så jag fick gå tillbaka

Missar träningen 

Kommer hem och tappar våfflorna på golvet (enda posetiva idag var våfflorna)

Halkar ute

Hörlurarna går sönder

Måste vara vaken hela kvällen och skriva på min So

Älskar denna dagen alltså! Visst har jag haft en bra dag? Ni då?Jag blir väldigt sellan så otroligt arg och irriterad men nu asså... ! 

Likes

Comments

Fick somsagt denna frågan och det blir enligt mig bättre kvalité när man filmar än när man tar kort,så jag tänker göra en film istället !

Likes

Comments


hej på er! Inget bloggande idag,ledsen för det! Vi har möblerat om hela dagen här hemma så haft fullt upp. Fick en fråga om en roomtour och asså,kanske kan göra en i veckan! Om jag orkar....

Har inte suttit vid datorn eller haft telefonen på hela dagen mer än att skicka ett enstaka sms någon gång i halv timmen.

Ha det så bra så länge,och juste!! Skulle även visa mina favorit plagg med! Det kanske jag kan göra så att det kommer upp en video imorgon eller sååååå!

Likes

CommentsLåter dessa halv dåliga summera min kväll.
Har släckt lamporna och vart snäll mot miljön.Ätit mat i mörkret med bara ett par stearinljus,letat efter svartpeppar i ett mörkt skåp i ett mörk kök,åt som sagt god mat,oxfilé klyftpotatis och rösvinssås! Nattade min lilla skatt som har feber och slutligen ligger jag i min säng.

Ni kanske också märker att jag älskar att leka med effekterna som nu finns när man nu redigerar.

Likes

Comments