Header

Hej på er! Hoppas ni har en fin dag denna Torsdag. Jag har fått tillbaka mitt "jag tycker inte om att äta på morgonen" vaknade första gången vid 8 och var vaken en stund, sen somna jag om och vaknade runt 10, och åt "frukost" först nu. Frukost är det alltid, oberoende vilken tid det är på dygnet, det första målet man äter är frukost. Yes. Så är det. 

För några dagar sedan tog jag min cykel ner till stan och köpte en ny bok, av författaren John Green, hans boken (<333) är så otroligt bra, har som sagt läst The fault in our stars, som resten utav jordens befolkning har gjort, och tillhör ni kategorin som faktiskt inte har läst den, så gör det för det är världens bästa bok och den förtjänar att bli läst utav alla. Läser nu Paper towns och är lika impad.

Likes

Comments


Hej på er! Hur mår ni idag? Jag är trött tröttare Sofia. Är så sjukt trott, vet inte vad som har hänt,  antar att ångesten av att jag inte kommer få sova hur länge jag vill om 3 veckor ish, usch vill allt annat än att gå tillbaka till skolan, verkligen inte sugen på det. Är någon det?

Likes

Comments

Sitter antingen ute eller inne när det blir för varmt, wrecking my journal och lyssnar på Ed Sheeran och Lana Del Ray. Idag har de vart så himla varmt så jag har knappt kunnat vara ute, och jag tål endå mycket värme. Men jag ska inte klaga alls, verkligen inte.


Likes

Comments

Asså det här med att hålla bloggen uppdaterad under sommaren är väl inte något jag tar pris för måste jag erkänna. Men men, jag får skylla på att min dator inte kommit till användning speciellt mycket vilket jag antar är rätt positivt. I vilket fall som helst, vad som har hänt under denna tid är att jag lyckats ta mig igenom The fault in our stars, lyckats hitta en affär som säljer John Green´s andra bästsäljare, jo men, jag ljuger om jag säger att jag inte har gråtit x-antal liter över den boken, och jag ljuger om jag säger att jag tyckte jag gjorde ett bra val med att läsa slutet på bussen, för nej, det var det inte.

Jag har hunnit träffa Alva, som för övrigt åker i väg nu och är borta tills skolan börjar, hej hej vi syns om tre månader. Hunnit vara med älsklings Maja och älsklings Ewe, träffat min familj, mer än vad jag som hemma-älskare brukar göra, fått en bikini rand, badat i Vättern, ätit jordgubbar och vatten melon, hittat ännu mer bra sommar musik. Jo men denna sommaren är bra. Jag är nöjd hit tills.

Jag ska faktiskt ärligt talat försöka hålla denna lilla blogg uppdaterad nu, i alla fall försöka. Jag lovar. 

Likes

Comments

grill kväll efter grill kväll, men jag klagar inte alls. Vi hade familjen Ottosson hemma hos, vi grillade och kvällen var super för alla för utom mig som tror jag lider utav någon form utav anger problem för jag blev arg på 2 sekunder, helt utan anledning blev jag jätte förbannad och gick upp och la mig och somnade. Den sista bilden ska inte jag ta credit för eftersom att min kära bror var så djupt och innerligt stolt över den bilden, så vi lämnar det till Oscar så han inte blir ledsen över det. 

Likes

Comments

Den är lite ur fokus, mina små 35.5 ser rätt stora ut och jag har faktiskt byxor på mig, shorts för att vara exakt. Där fick jag ner det, klart.

Idag åker jag till Alva, och don´t take me wrong, men jag är inte taggad för fem öre, och anledningen kommer här: Buss, i 6 timmar ish. Och det tar så lång tid och jag blir så otroligt rastlös. Och jag tycker inte om att vara rastlös. 

Men men, sånt är livet, jag får åka dit i alla fall. Maja har sovit hos mig inatt och det var mysigt, vi hade en väldigt...oplanerad och pinsam och händelserik tur till 7-eleven, oj oj oj. 

Likes

Comments

Idag ska jag till stranden, idag är dock ingen för mig strand dag och det beror inte på vädret för det är varmt, som tusan. Imorgon ska jag till Alva, jag har dock en hel del små saker som har hänt som jag vill blogga om, men det får bli min sysselsättning under sex timmars bussresa imorgon. Ha det bra! 

Likes

Comments