WEEK 5

Måndag

Jobbat 08-12 och är nu äntligen hemma och har ätit lunch och kollar bara på youtube för tillfället. Tänkte att jag kör lite träning här hemma idag då jag jobbar hela denna dagen, så är det bättre att spara gymmet till imorgon. Sen ska jag fixa mig lite grann innan jag beger mig till ICA!

Tisdag

Jobbar 08-12 sen ska jag hem och chilla men måste dock storhandla imorgon! När Alexander kommer hem tänkte jag kolla om han vill spela squash med mig sen gymma en liten runda. Vid 17:30 ska jag gå på ett jobb jag precis börjat med, som ledsagare så det är bara lite extra timmar.. så jobbar bara till strax efter 20:00 imorgon.

Onsdag

Jobbar 08-12 sen ska jag besiktiga min bil vid 13:00 tiden. Sen är det väl dags att storstäda lite här hemma! Beroende på hur vädret är ska jag gå en promenad tänkte jag, delvis för att Alexander har innebandy träning.

Torsdag

Jobbar 08-12 sen ska jag ta det lugnt bara för går på nästa jobb 16-22.

Fredag

Jobbar 8-12 sen är det helg på riktigt och jag har inte direkt några planer faktiskt så det återstår att se.

Lördag

Sovmorgon, mysig frukost och serie som en bra start på dagen med min älskling. Sen kanske vi spelar squash/gymmar eller något! Sen återstår det vad som händer på kvällen.

Söndag

Ytterligare en sovmorgon, mysig frukost och bara till att ta det lugnt, ladda upp för en ny vecka helt enkelt.

  • 469 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229