WEEK 40

Det är måndag igen och då nattens sömn inte varit den bästa med katterna så ska jag bara vila idag. Mår inte så bra med förkylningen heller så vila it is.

Jobba 08-15:30 rensa vidare i garderoben och lägga ut saker till försäljning. Eventuellt baka något, vilket alltid är roligt. Ska också hämta datan som jag ska köpa av min storebror, äntligen!

Jobba 08-15 sen hem och laga mat med Alexander innan hans träning. När han är på träning ska jag bara ha myskväll med mina små katter.

Jobba 08-15:30 blir kanske att hälsa på en sväng hos någon av våra familjer på eftermiddagen/kvällen. Annars händer det inte mycket, ska eventuellt möblera om lite där hemma då det fortfarande är lite kaos.

Som resten utav denna veckan har vi typ inga planer, vilket är skönt, dock har vi pratat om att vi skulle på ek oktober fest på golfklubben så vi får se hur det blir med de.

SOVMORGON, viktigaste av allt! Vet inte om oktoberfesten är på fredagen eller lördagen men annars ska vi nog bara ta det lugnt hemma.

SOVMORGON, god frukost och kanske lite fix i lägenheten som behövs annars blir det kanske en fika hemma hos någon av våra familjer, mysmysmys!

  • 152 visningar
  • Nära David Anders gata , Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

michellealmqvist
michellealmqvist,
Ha en underbar måndag & start på nya veckan ♥nouw.com/michellealmqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229