WEEK 23

Måndag

Veckan har börjat och det är jobb som gäller, 9-13 städjobb därefter ska jag hem och äta lunch ute i solen sen ta en dusch innan nästa jobb börjar 15-20 på Ica. Kvällen avslutas hemma med massa gos bara.

Tisdag

Jobbar 9-13 med städet och därefter 15-20 på Ica igen. Kvällen blir lugn, drar kanske och solar en stund då jag jobbar inomhus under alla soltimmarna.

Onsdag

9-13 städjobb sen är jag ledig resten utav dagen men de vankas även studentfirande för Alexanders kusin. Så vid 17 tiden ska vi dra oss iväg till Hyllinge.

Torsdag

Dagen då ”alla” andra är lediga men jag jobbar 15-22 alltså ett långt pass på Ica. Blir iallafall en sovmorgon och någon typ utav brunch med Alexander! Kanske drar till gymmet en sväng också.

Fredag

Jobbar 9-13 med städet därefter 15-22 på Ica, blir en lång dag! Hoppas på lite svalare väder denna dagen haha.. blir bara en myskväll när jag kommer hem.

Lördag

Börjar lördagen med jobb 08-12 på Ica sen är jag ledig resten utav helgen, som tur är! Vet inte vad planen är.. men är det fint väder så ska jag ta vara på mina soltimmar samt göra något roligt med Alexander tänker jag.

Söndag

Ledig äntligen.. blir bara mys, mys och ännu mer mys!!! Är sugen på att spela lite minigolf, får se helt enkelt.

  • 335 visningar

Gillar

Kommentarer

Paulinasjoberg
Paulinasjoberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229