WEEK 12

Måndag - Jobbat till 15:00, sen fick jag sålt lite saker där hemma och packa med mig mitt kamera stativ. Har fixat mig och fotat och även förberett mat som jag och A åt när han kom hem. Nu har han stuckit iväg på träning och jag ska fota en sak till, sen blir de bara slapp hela kvällen.

Tisdag - Jobb till 15:30, hem för att byta om till träningskläder, äta middag innan gymmet. Ska försöka köra lite mage imorgon är tanken. Sen blir de väl bara en lugn kväll här efter träningen.

Onsdag - Jobb till 15:00 sen försöka få ut lite mer saker på försäljning. Hämta Izzy, Äta middag, ta de lugnt och mysa med min favorit senare på kvällen.

Torsdag - Jobba till 15:30 äta middag, dra till gymmet, tagga upp inför en bra helg.

Fredag - Jobba till 14:00. Vet inte riktigt vad planer är för fredagen än. Vara med A kanske? Träffa familjen eller något annat mysigt.

Lördag - Den efterlängtade sovmorgonen, goda frukosten, eventuellt ett gympass och sen väntar en riktigt mysig och trevlig kväll inne i Helsingborg. Då jag ska hem till Elin och bara äta gott, dricka gott och får vi feeling blir de kanske till och med en utekväll.

Söndag - Bakisångest? Förhoppningsvis inte, förhoppningsvis blir de en slappesöndag för att ladda upp batterierna för en ny härlig vecka.

  • 716 views
  • Near Örkelljunga

Likes

Comments

Viktorhognas
Viktorhognas,
Ha en fin vecka 😊www.nouw.com/viktorhognas
Brama
Brama,
fantastiskt fin! nouw.com/brama
Write a comment...
IP: 82.99.3.229