WEEK 11 en vecka i mitt liv

Måndag Jobbar 8-12 ska sedan hem för att hinna duscha och äta lunch innan jag börjar jobba igen 14-19.. lång dag men sen när jag kommer hem ska jag bara njuta.

Tisdag Jobbar 9-13 ska hem äta lunch och fixa mig ytterligare för att sen jobba 15-20. Efteråt ska jag hem och fixa där hemma lite, städa undan och så!

Onsdag Jobbar 9-13 sen hem äta lunch, städa undan de sista och sen köpa fika tills Gabriella kommer hem till mig vid 14 för att umgås lite innan jobb sen vid 17-19:30, kort pass, vilket är skönt! Blir lite ensam tid när alle är iväg på träningen kanske även en promenad.

Torsdag Jobbar 9-13 sen är jag ledig från Ica hela den dagen vilket är skönt för att ladda batterierna. Pappa fyller dock år så eventuellt blir det hockey med hela familjen. Och annars ska jag på spinning och förmodligen hem till mamma och pappa en runda.

Fredag Jobbar 9-13 ska hem, äta lunch fixa mig inför jobb på Ica mellan 15-20. Jag och Alexander firar även ett år som ”offentliga” tillsammans haha, så blir väl lite vin och mys framför talangfinalen när jag kommer hem på kvällen där.

Lördag Sovmorgon ... och mysig helgfrukost med min älskling innan han drar iväg på innebandymatch. När han kommer hem är planen att vi ska åka till Helsingborg för att äta ute tillsammans och avsluta kvällen med bio om vi hittar någon bra film. Blir lite mer firande oss två emellan på lördagen eftersom för att jag är ledig.

Söndag Lite sovmorgon innan jobb mellan 11-14, ett kort pass för att avsluta en tuff vecka. Sen ska jag njuta av dagen som den kommer tänker jag. Kan vara så att vi ska fixa Alexander med hans familj nu i efterhand.

De blir en kanon vecka, hoppas jag!

  • 650 visningar

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Vilken mysig vecka! Vart i Helsingborg ska ni äta? Oasen är ett hett tips! <3nouw.com/tiffanykarlsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229