Viktigt med egentid

Hej finaste, ännu en dag av jobb gjord och jag är helt slut... då jag även målat hela sovrummet en tredje och SISTA gång, nu sätter jag inte en enda pensel mot de där väggarna igen haha. Men gud, färgen är så fin... de kommer bli så otroligt fint.

Just nu har jag gjort mig en kopp te tagit två kanelknäcke, tänt en massor utav ljus och lagt mig på vår ”säng” (bäddmadrass) som ligger framför vår tv i vardagsrummet. Så mysigt, och katten ligger bredvid mig och myser. Egentid är ofta något man glömmer bort.. glöm inte att det allra viktigaste är att din kropp mår bra och att du mår bra psykiskt. De är inte alltid viktigt att få saker gjort och att vara aktiv ibland behöver man den där stunden om dagen då du inte behöver göra ett dugg. En till två dagar i veckan tycker jag absolut att man ska få göra så lite som möjligt. Speciellt nu när hösten kommer med mörker och kyla då blir man oftast trött och deprimerad så glöm inte att ta hand om dig själv och kom ihåg att det är okej att inte göra någonting.

  • 210 visningar
  • Nära Hallandsvägen , Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men huuuur myssigt??? 😍nouw.com/matildaberlin
sofiaassarina
sofiaassarina,
Mysigaste ever! 😍nouw.com/sofiaassarina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Jag har beställt hem..

Minns ni att jag nämnde att ja fått hem ett paket från gymgrossisten. Här har ni bilder på de som jag beställde hem. En burk med fettförbränningspiller, som ökar matsmältningen och ökar prestationen.

Och ett par nya träningstights från Better Boddies som jag är helt kär i. Super sköna dessutom.

Fick även med en mindre handduk som present.

Nu är de dags att tighta till denna kroppen.

  • 324 visningar

Gillar

Kommentarer