VECKA 2

Måndag

Jobbat 8-12, varit på banken en runda, ätit lunch, skrivit klart mitt förbaskade CV äntligen. Och nu ska jag gå en promenad och lyssna på en podd tills Alexander kommer hem igen, sen blir det myskväll!

Tisdag

Jobbar 8-12 sen ska jag ta tag i lite här hemma för att få ännu mer ordning på saker och ting, ta en dusch sen ska jag fylla på mina fransar innan jag ska jobba på Ica mellan 19-22.

Onsdag

Jobbar 8-12 som vanligt nu för tiden. Sen blir det att börja rensa garderoben lite smått, slänga/sortera och donera saker. Handla måste också göras! Ska även dra mig till gymmet för ett kort gympass sen avsluta med solning och även gå en promenad på kvällen.

Torsdag

Jobbar 8-12 ska bara ta det lugn när jag kommit hem, för att tagga till för mitt första spinning pass senare på kvällen. Myskväll med älskling? Förmodligen.

Fredag

Älskade fredag det betyder först och främst jobb 8-12 därefter ska jag hem äta lunch och ladda upp inför att krossa Alexander på squash som uppvärmning innan vi drar till gymmet. Kommer nog även sola en sväng här också. Myskväll med Alexander prio ett.

Lördag

Sovmorgon äntligen. Sen mys frukost till en film kanske, därefter blir det gymmet en runda sen ska jag hem, duscha och fixa till mig lite innan Elin ska komma hit för att ha myskväll! Blir att laga lite mat, äta ostar och dricka vin! Hur mysigt? Då hon aldrig varit här ens.

Söndag

Ladda upp för en ny vecka, städa lägenheten och bara göra det man känner för! Blir säkert en sväng till våra familjen eller liknande.

  • 664 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229