Välkommen hem till oss

Galna och kära som vi är så bestämde vi oss för cirka 3 veckor sedan att vi ville köpa oss en katt till. Vi har en vän här i byn som hade fått åtta stycken små kissebebisar så vi åkte och kollade på dom och där fastnade vi för denna lille tjejen. Hon har en helt annan personlighet än Bailey och är inte alls lite blyg och rädd av sig vilket vi är ovana vid. Och Bailey känner sig inte alls lika trygg just nu men de vänder väl snabbt tänker jag, det är ju som sagt bara första dagen. Men allting funkar bra och just mu sover dom båda två vid min sida.


Detta var alltså vår lilla hemlighet som vi varit iväg för att hämta idag. Nu säger vi välkommen till vår
nya lilla tjej i hemmet, Atena. ❤️

Är ni intresserade utav en kattunge hör av er till mig, där finns många fler som behöver ett hem.

  • 356 visningar
  • Nära Hallandsvägen , Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

En sista promenad vid havet 🌊

Goooodmorgon solstrålar, hoppas ni går ta del av lika fint väder som vi fått göra hela helgen och även idag. Vi gick upp runt nio tiden och packade våra väskor, vid kvart i tio gick vi mot restaurangen för att äta en sista frukost. Lika god frukost idag som igår.

Sen gick vi mot rummet för att hämta våra väskor och checka ut. Känns så sorgligt att helgen gått så otroligt snabbt! Men vi har verkligen haft en helt underbar helg tillsammans. Vi bestämde oss dock för att gå en runda upp på klipporna runt hamnen. Superfint! Tänk att ha en picknick där med sån utsikt. Helt underbart!

Nu sitter vi i bilen påväg hem dock, men de ska väl samtidigt bli skönt att komma hem "antar jag" de blir dock ett stop i Halmstad för att äta något innan vi fortsätter hemåt.


MASSA KÄRLEK

  • 271 visningar
  • Nära Uddevalla

Gillar

Kommentarer