Vad är lycka egentligen?

Är det inte ofta folk pratar om att vara lycklig och de innefattar att ha en massa pengar, ha en fin bil, finna äkta kärlek, ha en riktigt bra kväll med vänner eller familj?

Jag förstår absolut att man kan vara lycklig utav alla dessa anledningarna, och det hade jag också varit! Men just pengarna hade nog bara varit en grej för stunden, då jag inte tror att pengar verkligen kan göra dig lycklig i slutändan. Den stora delen av lycka är kärlek och alla som älskar dig runtom dig. Jag tänkte berätta tio saker för er som faktiskt gör mig och får mig att känna mig extremt lycklig i själen, såna saker folk kanske utesluter när dom tänker:
"Vad är lycka egentligen?"1. Första saken som gör mig extremt lycklig och varm i själen är att ha det skinande rent runt omkring mig, tänk när man städat en hel dag, man tänder en massa ljus, de luktar fräscht och man kan bara koppla av och njuta av lycka. Håller ni inte med?

2. Något mer som får mig extremt lycklig är när jag hittar ett par jeans som sitter helt perfekt, som inte töjer sig och ändrar passform, utan dom bara typ samarbetar med mig kropp varje dag, It feels amazing!!

3. Varje gång jag gjort hela min "ta hand om din kroppsrutin" vilket innefattar: noppa ögonbrynen, fila och fixa med fötterna, raka benen (raka andra ställen) haft brun utan sol, duscha, använda silver schampo. Då mår man bättre än bäst!

4. När jag bestämmer mig för att gå en runda med Izzy (min hund) i skogen, och då menar jag inte på en väg inne i skogen utan verkligen långt in i skogen där Izzy verkligen älskar att skutta och springa runt. Det gör mig extremt lycklig eftersom jag inser att han är lycklig.

5. När jag lagt ner mycket tid på att få ihopa ett bra inlägg till bloggen med både bilder, redigering och text. Alltså ett riktigt bra inlägg de blir man lycklig över att lägga upp speciellt när andra uppskattar de.

6.När jag gör något oväntat för mina föräldrar som jag vet att dom tycker om, typ ibland köper jag blommor till mamma, jag bakar och tar med mig fika, jag köper presenter när dom fyller år (även fast dom aldrig vill ha något) och man ser hur lyckliga dom blir och att dom verkligen uppskattar de, då blir jag extremt lycklig.

7. När jag får spendera egentid med min pojkvän! tex när vi åker på weekend, äter ute, har en hemmakväll, lagar mat tillsammans, går en promenad, spelar minigolf, är med varandras familjer osv/det kvittar hur vi spenderar tiden utan de räcker att vi bara har egentid.

8. Denna punkten tror jag alla på hela jorden kan hålla med mig om att man blir lycklig av. Att äta en riktigt god måltid de är ju verkligen lycka för själen! Speciellt när man gått och väntat på de och verkligen blivit hungrig.

9. När man jobbat en hel vecka, det är fredag och man ska ta helg. Är inte de lycka så vet jag inte vad? Kämpat sig igenom en hel vecka och man känner sig värd två dagars ledighet.

10. Och sist men inte minst, när mina vänner är lyckliga och uppnår saker med livet som de alltid drömt om eller kämpat sig till och jag ser lyckan i deras ögon när de berättar eller pratar om de. Och att de känner tillit till mig och kommer till mig när de uppstår svårigheter i livet, alltså litar på mig! De gör mig också väldigt lycklig att veta att jag verkligen betyder något för dom.


Vad är lycka för er?

  • 303 views
  • Near Örkelljunga

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229