Tråkning och färgning

Då var jag äntligen hemma och är helt slut i huvudet.. När jag väl var klar för att åka så startade inte bilen och de drog ut på tiden.. när jag väl kom iväg hade jag en halvtimme på mig att hinna med lite saker innan min bokade tid. Jag hann inte med mycket förens jag var tvungen att leta upp stället. De tog sin lilla tid så hade bara en halvtimme på mig efteråt innan väla stängde.. men jag fick löst de ”viktigaste” typ. Så det får helt enkelt dugga. Så får vi ta resten på flygplatsen eller något.

Såhär blev mina bryn iallafall, superfina och perfekt form. Det tackar jag fina @FilippaToremo för.

  • 548 visningar

Gillar

Kommentarer

FilippaToremo
FilippaToremo,
Finisen😍❤️nouw.com/filippatoremo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Ditt leende är de vackrast du har

Godmorgon babes! Har sovit så himla bra inatt och känner mig extremt utvilad. Nu är jag super hungrig och ska ta och göra mig lite frukost, innan jag sticker vidare mot jobb! Förhoppningsvis hinner jag spela in en youtube videon idag innan jag åker in till Ängelholm för att träffa Madde en runda. det återstår och se helt enkelt.

Kom ihåg en sak,
idag är de din dag tänk på de positiva i ditt liv, tänk på dina drömma och vad du strävar efter. Upp med hakan och på med leendet för vi alla vet att ditt leende är de vackraste du har. Ha en underbar dag min fina

MASSA KÄRLEK

  • 194 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer