This is my Boyfriend / 40 frågor

1. Vem är din kille? Alexander Persson

2. Har han fått något smeknamn av dig? Jag kallar honom oftast för hjärtat eller Alle

4. När blev ni tillsammans? Lite oklart men i mars nån gång kan man väl säga.

5. Hur träffades ni? Vi jobbar på samma ställe vissa dagar och sen har väl en kompis till mig hjälpt till på traven lite så till sist fick vi upp ögonen för varandra.

6. Kände ni varandra innan ni blev ihop? Ja vi har känt varandra länge och hade även en flört för cirka sju år sen över en sommar. Tänk vad livet kan överraska en.

8. Hur gammal är han? Han är 23 år

9. Har du roligt med honom? Jag har extremt roligt med honom, han är mitt lyckopiller.

10. Skulle du kunna bo med honom? Absolut, sanningen är ju den att vi faktiskt precis har flyttat ihopa och blivit sambos, ops forgot to tell you about that.. 🙈

11. Beskriv honom med tre ord? Tre ord är knappt lönt... Han är den absolut snällaste personen jag vet, Extremt godhjärtad, lojal, givmild, rolig, smart, omtänksam han är så hjälpsam och bara helt fantastisk.

12. Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? Jag hoppas på riktigt att han är min i all oändlighet.

13. Har han några negativa sidor? Isåfall skulle jag nog säga att han är väldigt stressad alltid och tar på sig lite för många uppgifter på en och samma dag, och de andra är väl att han ofta ser sur ut när han egentligen är hur glad som helst haha! 😅

14. Får han dig att skratta? ALLTID, han är så knasig och rolig på samma sätt och vis, han får mig alltid att le.

15. Vad för slags filmer ser ni på ihop? Olika, ibland action, komedi, skräck, men oftast kollar vi bara på tv program så som biggest loser, lets dance, lingonligan osv!

16. Får du fjärilar i magen när du ser honom? Om jag får? Jag får fjärilar i magen bara utav att tänka på honom.

17. Vad har han för ögonfärg? Blåa fina ögon.

18. Vad är det finaste du fått av honom? Hm... jag har ju fått mina älskade NMD's (skor) men de finaste jag fått och får är nog hans kärlek, värme och närhet som aldrig tar slut.

19. Planerar ni framtiden ihop? Absolut det skulle jag säga att vi göra, de brukar man göra när man är tillsammans. Men bara sommaren kommer bli underbar med alla planer vi har!

20. Skulle han bli en bra pappa? Han skulle bli världens absolut bästa pappa.

21. Vad gjorde ni senast ni träffades? Det var imorse, då åt vi frukost tillsammans, löjlade oss som fan, gick till jobbet och pussades hejdå..

22. Vad gör han när han inte är med dig? Antingen är han på gymmet, tränar/spelar fotboll eller innebandy, hänger med sina vänner eller något i den stilen.

23. Har ni bråkat någon gång? Nej faktiskt inte! Lite irriterade har vi väl varit men jag skulle absolut inte säga att vi bråkat.

24. Har ni haft ett uppehåll i ert förhållande? Det har knappt börjat sååå nej.. vi njuter utav all tid tillsammans!

25. Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? Haha... ehm.. några timmar 😅

26. Har ni samma åsikter om saker? Ja om det mesta, vi tycker och tänker ganska lika om allting... väldigt skönt faktiskt!

27. Vem håller i fjärrkontrollen? Han, men han väljer alltid något vi båda tycker om! Förutom när det är fotboll då såklart ...

28. Går ni ut ofta? På dejt? Alltså vi försöker göra mycket roligt ihopa. Ibland gör vi något själva och ibland gör vi något med våra vänner ihopa.

29. Har ni samma musiksmak? Till väldigt stor del ja, vi lyssnar på det mesta! Men det som spelas mest där hemma är hip hop, svensk rap och RnB typ.

30. Är han romantisk? Otroligt romantisk, han tänker verkligen på mig i allt han gör och jag uppskattar verkligen det så mycket. Bara tanken på allt han gör för mig få mig att le.

31. Har han någon fobi? Hm... han tycker inte om att bli rörd i armvecken, han är EXTREMT kittlig under fötterna ( inte för att det är en fobi..) men jag vet inte riktigt faktiskt! Han gillar inte att åka karuseller som snurrar.. kommer inte på något mer 🤔

32. Är han en djurvän? Ja absolut, speciellt hundar är något han älskar! Men ska tvinga på honom en katt först.
33. Hur ser en vanlig dag ut för er?
Vi går upp och äter frukost tillsammans (alltid gröt) drar oss till jobbet. Efter jobbet möts vi hemma där vi lagar mat tillsammans eller iallafall äter något lätt. Efteråt drar vi oss till gymmet där vi spenderar cirka två timmar. Sen när vi kommer hem duschar vi, äter ett kvällsmål och bara gosar framför våra favorit program på teven.

34. Hur ser en ledig dag ut för er? Vi tar lite sovmorgon till halv 10-10 sen brukar Alle gå till affären och handla frukost (frallor eller något liknande) så äter vi en god frukost! Efteråt brukar vi sticka till gymmet, sen hem duscha och fräscha till sig. Ibland gör vi något kul med våra vänner, åker iväg på egna äventyr eller umgås med familjen. Är det sol kanske vi grillar eller kör en vinkväll med god mat bara vi två till en bra film.

35. Kan han sjunga? Hm... han tror att han kan, men han är väldigt charmig som försöker.

36. Kan han laga mat? Om han vill! Han är väldigt duktig på att hantera kött och fisk! Men resten brukar jag sköta.

37. Är han envis? Inte jätte faktiskt, jag brukar få som jag vill alltså är jag den som är mest envis. 😂

38. Tycker han om att resa? Jo men absolut det tror jag, vi har ju inte rest ihopa men vem gillar inte att resa? De blir många resor ihopa iallafall.

39. Vad är det sötaste han sa till dig sist?
Han säger många söta saker till mig.. men när han säger att jag är vacker blir jag väldigt glad. Men det sötaste han någonsin sagt är nog att jag kommer bli en bra mamma... väldigt gulligt!

40. Har ni någon låt som är speciell för er? Enligt mig har vi... haha! Alla dessa låtarna för mig att tänka på ett minne vi har tillsammans, just därför tycker jag dessa låtarna är speciella, iallafall för mig.

Whitout you - Avicii
Rudeboy love - Kapten Röd
Summer of 69 - Bryan Adams
I Will Always Love You - Whitney Houston

  • 2 074 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229