THE NEW YEAR LIST

Tre saker som har tagit större plats i ditt liv i år än tidigare: Min familj har tagit väldigt stor plats i mitt liv detta året, vi har gått igenom en del tillsammans och umgåtts på ett helt annat plan än tidigare. Operationen har tagit stor plats, det tog tid att vänja sig vid hur kroppen läkte samma.. hur dom såg ut och hur jag kunde leva på ett helt annat vis. Ledigheten, jag har varit mycket ledig detta året.. både pågrund utav sjukskrivning och för att jag tagit semester. Det har varit ett händelserikt år kan jag säga.

Hur har bloggåret varit? Fantastiskt! Det har aldrig gått som bra som i år, sen är jag ju världens sämsta på att hålla igång den när det går som bäst. Men jag har tagit mig ända upp på tredje plats i Skåne förra året och det säger jag med stolthet över mig själv. (Ligger inte kvar nu) Men är lika stolt för det ändå.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Blev sövd och opererad, köpte en soffa till min egna lägenhet, var på älgsafari, följde VM i fotboll och reste till Mexico det är vad jag kommer på nu och det är inte illa. Många olika saker som gjorts som aldrig upplevts förut.

Hur har ditt 2018 varit? Både extremt jobbigt och riktigt bra det började på värsta tänkbara sätt.. en nyår helt ensam bland flyttkartonger, blev osams med mina vänner, förlorade många vänner, kände mig otroligt ensam.. hade dåligt med pengar, bråkade mycket med familjen osv. Men mitt i allt det dåliga träffade jag Alexander och han är verkligen min höjdpunkt från förra året. Min räddning och stöttepelare genom allt det jobbiga. Är så tacksam att jag fann honom och att han fortfarande står vid min sida. Han gjorde allting bättre han var min bästavän när jag inte hade någon, han sammanförde mig med familjen igen, han kramade om mig och älskade mig för den jag var. Min favorit!

Tror du att år 2019 kommer blir bättre? Jag vet att det kommer bli bättre. Saker och ting ska tas tag i och jag ska jobba mer med mig själv! Jag har underbara människor runt mig och det väntas mycket spännande i år.


Vilket datum från 2018 kommer du aldrig glömma? Det finns fyra datum jag aldrig kommer glömma från detta året. 22 januari dagen då jag opererade mig, jag gjorde min bröstförminskning som är de bästa jag gjort. 15 mars dagen som jag och Alexander blev officiellt tillsammans eller vad man ska kalla de. 1 september dagen då Atti och Gabbi gifte sig, det var otroligt fint och ett så magiskt bröllop. 8 december dagen vi åkte till Mexico med min familj, livets resa och jag fick ett helt annat band till alla.

Andra dagar jag sent kommer glömma var när: 1 juni min föddelsedag, 22 juni midsommarafton med Alexander vänner. Falkenberg strandbad min och Alexander första spaweekend, det var sååå mysigt! När vi hämtade katterna, såklart!

Vad är din största framgång 2018? Oj detta kommer låta så clyshigt men jag har fått mest framgång i kärlek, då jag insett vad kärlek är påriktigt.

Höll du några av dina nyårslöften? Hade inte direkt några nyårslöften, letade nog mest efter lycka och ville bara ta mig ur dåliga relationen. Det lyckades jag med så absolut!

Vad spenderade du mest pengar på? Oj, skulle nog säga lägenheten och kläder haha... galen i kläder.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla gånger Alexander kommit hem med blommor till mig, alla små saker han gör som är så extremt uppskattade, alla helger med min familj, möhippan osv!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2018? Svår fråga.. jag som älskar musik.. men dessa låtarna för tala för hur mitt år har varit.

Calum Scott - You Are The Reason
LBSB - Syrgas
Without You - Avicii
Säga mig (feat Jireel) - STOR
Rich Love (With Seeb) - OneRepublic
Tack för idag - Albin Johnsén
All For Love - Tungevaag

Bästa minnena från 2018? Tror jag säger Mexico på den frågan faktiskt, det sista som hände sammanfattade ett bra, jobbigt och underbart år.

Vilka länder besökte du?
Tyskland (sprit resa ni vet) Danmark som varje år! Och sist men inte minst Mexico City.

Vad önskar du att du gjort mer av? Träffat fler vänner, sparat mer pengar och rört på mig mer.. alltid samma visa känns det som.. eller har jag fel? Haha.

Vad önskar du att du gjort mindre av? Varit negativ och ledsen, stängt in alla min känslor..

Största musikaliska upptäckten? Säger nog Hov1 och Molly Sanden dom har växt en hel del i år.

Vad gjorde du på din födelsedag? Åh jag vaknade utav att Alexander sjöng för mig och att jag fick ett kort men att jag skulle få en tatuering i present sen hade jag en picknick frukost med petronella på morgonen ute i trädgården.. supermysigt! När Alexander kom hem från jobbet så gjorde vi oss klara för att åka till Köpenhamn med mamma och pappa.. där vi åt och hade det mysigt. Slutade dock med att mamma fick åka ambulans till sjukhuset.. och jag och Alexander fick ta oss hem själva..

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Samma sak som jag snackat om några gånger tidigare, men engagemang från mina vänner, mer förståelse och stöttande. Annars vet jag inte! Mitt år har faktiskt varit bra speciellt apropå hur det startade.

Hur skulle du beskriva din stil i år? Hm.. vet inte riktigt om jag hittat min stil än.. men väldigt simpel, clean och bekväm. Mycket svart, beiget och vitt. Försökt ge mig på mer färger.

De bästa nya människorna du träffade? Alexanders kompisar helt klart. Det är ett otroligt härligt gäng att omge sig utav! Alexanders Familj såklart. ❣️ Att jag och Elin fått upp kontakten mer sen högstadiet. Och självklart Patrik, Therese och lilla Luna.

Umgåtts mest med: Min underbara Sambo, Staffan & Josefin, samt Patrik och Therese.

Planer för 2019? Min bucketlist list hittar du HÄÄÄÄR

Vad vill du säga till dig själv inför 2019?
Var stark, tänk positivt och viktigast utav allt är att du mår bra och är lycklig. Leta inte efter lycka utan skapa den på egen hand. Glöm inte vem du är och vad du står för. Låt ingen trycka ner dig, eller behandla dig dåligt. Håll huvudet högt och tro på hur långt du själv kan gå. Kämpa! Sprid bara kärlek och viktigast utav allt, LE för det klär dig.

  • 349 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229