Takmålning #2

Igår efter jobbet när Alexander kom hem blev vi överraskade av att pappa och Staffan hade lagt in heltäckningsmattan. Så otroligt fint!!! Blev så glad när jag såg det då vi trodde den inte skulle komma in denna veckan, men ibland kan även dom vara snälla haha. Vi målade även på ett andra lager färg och tyvärr... så måste vi måla ett lager till idag.. så tradigt men ska de bli bra får vi måla ett lager till. Och sen ska även dörrarna målas! Men de kommer bli toppen när de är klart!

  • 242 views
  • Near Skånes-Fagerhult kyrka, Skånes Fagerhult

Likes

Comments

Danielle
Danielle,
Så roligt med renovering 😊 vart köpte ni er heltäckningsmatta?
sofiaassarina
sofiaassarina,
Så roligt är det! På bauhaus 👌🏼nouw.com/sofiaassarina
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

En sista promenad vid havet 🌊

Goooodmorgon solstrålar, hoppas ni går ta del av lika fint väder som vi fått göra hela helgen och även idag. Vi gick upp runt nio tiden och packade våra väskor, vid kvart i tio gick vi mot restaurangen för att äta en sista frukost. Lika god frukost idag som igår.

Sen gick vi mot rummet för att hämta våra väskor och checka ut. Känns så sorgligt att helgen gått så otroligt snabbt! Men vi har verkligen haft en helt underbar helg tillsammans. Vi bestämde oss dock för att gå en runda upp på klipporna runt hamnen. Superfint! Tänk att ha en picknick där med sån utsikt. Helt underbart!

Nu sitter vi i bilen påväg hem dock, men de ska väl samtidigt bli skönt att komma hem "antar jag" de blir dock ett stop i Halmstad för att äta något innan vi fortsätter hemåt.


MASSA KÄRLEK

  • 271 views
  • Near Uddevalla

Likes

Comments