STENBROTTET MED BABE

Godkväll finisar! Min dag har varit helt perfekt, kom hem vid fyra efter att jag köpte lite saker i affären och på kondiset. Ebba kom och hämtade mig vid fem då jag hade hunnit duscha och fixa mig. Sen åkte vi ut till stenbrottet för att mysa lite, Izzy fick följa med såklart och de var supermysigt att sitta där och snacka lite.

Efteråt blev de minigolf (igen) jag har älskar minigolf.. inte när jag förlorar dock, vilket jag gjorde idag med en jävla poäng men skitsamma det var fortfarande kul. Vi hann precis undan regent som tur var.
När ja kom hem hade jag glömt mina nycklar så fick tyvärr ringa hem Pontus men de var de värt för nu jäklar ska jag äta sen kvällsmat. Bilder kommer senare

PUSS

  • 218 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

JenniforLoneryd
JenniforLoneryd,
Minigolf är hur roligt som helst!😁😁nouw.com/jenniforloneryd
sofiaassarina
sofiaassarina,
Verkligen! Älskar minigolf! ☺️🙏🏼nouw.com/sofiaassarina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Äntligen återförenas vi

​God eftermiddag på er! 
Sov ganska länge nu efter Pontus stack till skolan, Sitter iallafall och äter frukost just nu och bloggar lite, ska kolla runt lite på youtube och några andra bloggar, sen ska jag ut och springa innan min bästavän Kristina kommer hit. Som jag saknat henne även fast de inte var allt för längesen jag såg henne nu. Så de blir en mysdag/kväll med henne idag. 

  • 247 visningar

Gillar

Kommentarer