Ready to chill


Efter ännu en dag på jobbet är jag äntligen hemma igen eller ja hemma hos A. Tog en dusch, lockade mitt hår och nu är jag redo för att bara ta de lugnt resten av dagen/kvällen. Vi har precis ätit och medans han drar till gymmet ska jag och Izzy lägga oss på soffan och bara starta en film och kolla på. Helt perfekt onsdag, visst? Sista dagen på veckan imorgon sen är de helg för min del. Har en del att fixa imorgon inför fredagen men de löser sig. Ha en supermysig onsdagskväll.

  • 580 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

Brama
Brama,
fin du är!nouw.com/brama
sofiaassarina
sofiaassarina,
Du också! 😍nouw.com/sofiaassarina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Ditt leende är de vackrast du har

Godmorgon babes! Har sovit så himla bra inatt och känner mig extremt utvilad. Nu är jag super hungrig och ska ta och göra mig lite frukost, innan jag sticker vidare mot jobb! Förhoppningsvis hinner jag spela in en youtube videon idag innan jag åker in till Ängelholm för att träffa Madde en runda. det återstår och se helt enkelt.

Kom ihåg en sak,
idag är de din dag tänk på de positiva i ditt liv, tänk på dina drömma och vad du strävar efter. Upp med hakan och på med leendet för vi alla vet att ditt leende är de vackraste du har. Ha en underbar dag min fina

MASSA KÄRLEK

  • 194 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

SÅ SJUKT BRA

God eftermiddag alla fina, Idag är en bra känner jag på mig. Vaknade vid halv 8 ungefär, gjorde frukost till min finaste innan han stack iväg till skolan, Som alltid så gick jag och la mig igen hehe.. Vaknade vid 12 och gick ut med Izzy en runda. Sen har jag bara ätit frukost kollat på tv och städat lite här hemma. Om ungefär 30 minuter kommer Pontus och hämtar mig då vi ska hem till han en runda.

För några dagar sen såg jag och Pontus på en film som han velat se nu ett tag. Den var faktiskt sjukt bra! Southpaw heter den och är lite av en fighting/sport/drama film skulle jag säga. Så tycker ni om såna filmer så tycker jag verkligen ni ska ge den en chans!

  • 200 visningar

Gillar

Kommentarer