Nyttigt och riktigt fint

I helgen gjorde vi ett försök på en nyttig efterrätt som bestod utav banan, jordnötssmör, barebells och barebells glass! Den var god absolut, vi gjorde en skåra i banan la jordnötssmör i botten sen delade en barebells till två banen, la de i folie och sen in i ungen i cirka 20-30 min på 175 g. Och glass till de, det var fint men tyckte mest om bara banen och glassen haha.
Alltid kul att testa ju.

  • 306 visningar

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men OMG! Älskade verkligen banan med choklad i när jag var liten, men att ha en proteinbar i = minblown!! Måste ta och testa!!! Tack för tipset <3nouw.com/matildaberlin
sofiaassarina
sofiaassarina,
Ja du får testa! Dock är de godare med bara jordnötssmör tror jag! Ja varsågod! ❣️nouw.com/sofiaassarina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

MY PARTNER IN CRIME

Gårdagen var hur bra som helst trots denna eviga stressen jag själv utsätter mig för. Efter att jag hade sminkar Pontus och Charlie var de snabba ryck hem för att både äta och fixa mig. De tog sin lilla tid för allt gick fel i början och jag inbillade mig att jag hade ont i huvudet.. men när jag väl kom dit och kunde slappna av var de bara festade som gällde. De var väldigt roligt och de blev mycket dans (för min del) och många gummibjörnar... som jag verkligen känt av idag, har legat i sängen sedan jag vaknade för att ladda batterierna inför denna kvällen. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig innan kvällen bär oss vidare.

  • 233 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer