"Nakenchock"

Själv tycker jag de är dö roligt att höra om någon som skämt ut sig och gjort något pinsamt. Så jag tänkte själv dela med mig av 5 extremt pinsamma händelser från mitt liv. Jag hoppas något av detta kan liva upp just din dag. Och innan ni säger något, ja jag är en extremt klantig person.

Nummer 1.
Jag åkte tåg och när jag gick av hade jag inte en aning om vart jag skulle gå men jag och en annan kille i kanske min ålder eller äldre gick åt samma håll och där väntade kanske en 30-40 trappsteg och jag har en tendens att ramla i trappor så jag tänkte bara "ramla för fan inte nu Sofia" jag började gå, hade bråttom så de gick fort. Sista trappsteget snubblar jag såklart på och ramlar rakt ut på golvet framför mig och tappar både mobil och alla min kort som jag höll i, killen som gick lugnt och sansat bakom mig skrattade till och frågade "ojdå gick de bra eller" och jag skrattar till och säger jadå och reser mig snabbt upp i panik... så pinsamt.

Nummer 2.
Jag och en tjejkompis bråkade om massa saker på sms, varav jag skulle skriva till min killkompis i vår klass ett långt sms om mitt och denna tjejens bråk, jag skrev delvis hur mycket jag störde mig på henne osv och allt jag typ hatade med henne.. de slutar med att när jag trycker på skicka så skickades smset till henne.... otroligt pinsamt.

Nummer 3.
Jag stod nere på busstationen och pratade med en busschaufför om man fick ta med en cykel på bussen och om de kostade något extra, och när jag pratat klart med honom och skulle vända mig om och gå så gick jag rakt in i en sån stor skylt med busstiderna på.. och de small till rejält så alla som väntade på bussarna kollade på mig och min kompis dog av skratt.

Nummer 4.
När jag gick på gymnasiet och vi slutade en dag så skulle vi gå ut genom entren. Där är två glasdörrar man måste gå igenom. Och den första glasdörren är alltid öppen, förutom denna gången och jag gick först av kanske 20 pers som slutade samtidigt, och jag small huvudet rakt i dörren så de blev märke på både glasdörren och på mig. Och hela kön av folket som skulle gå fick stanna upp bakom mig.

Nummer 5.
Jag och min bästavän naken badade i vår förra pool en kväll när vi var själva hemma, och plötsligt från ingenstans så kommer min bror gåendes hem från byn och där var vi i chock i poolen, han sa ingenting utan bara kollade på oss och gick sedan vidare lite snabbt, vi brast ut i skratta kan man ju säga och skämdes rejält.

  • 327 views

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229