Mitt framtida liv

Jag är så otroligt nojig över framtiden.. vart jag kommer bo, vad jag kommer jobba med, kommer jag ha en egen familj, eller kanske inte ha någon alls.

För tillfället vill jag inte ens bry mig om framtiden. Ju mer jag tänker på de ju mer skrämmer den mig. Jag har de jättebra just nu. Jag har ett jobb, Jag har vänner, jag har min familj nära mig och jag har min pojkvän. Kvävs det verkligen mycket mer än så för att vara lycklig?

Absolut så vill jag inte jobba som städerska i resten av mitt liv. Men jag tycker det är ett bra jobb för att sätta igång livet och kanske fundera ut vad jag egentligen vill jobba med. Och jag är verkligen otroligt tacksam över att jag ens fått ett fast jobb.
Jag är så sugen på att växa med min blogg, börja med youtube osv.. men för tillfället tror jag inte på mig själv tillräckligt mycket för att de ska bli bra.

Vart vill jag bo? Ärligt talat så vill jag inte bo mer än kanske 10 mil ifrån där min familj finns. Bara för att jag är vuxen betyder det inte att jag kan lämna fågelboet. Vem vet hur många år jag har att tillbringa med min familj? Jag är inte redo att lämna dom och aldrig få träffa dom igen. Nån gång längre fram i tiden kommer jag säkert kunna flytta iväg och resa.

Familj.. gud ja, självklart vill jag ha man och barn och allt det där. Men på senaste tiden har jag funderat! Vill jag verkligen ha barn? Vill jag verkligen gifta mig? Ärligt talat jag har inte en aning... de skrämmer mig exakt lika mycket. För bara nån vecka sen bokade jag en tatuering, det är en symbol som ska sitta på min kropp för resten av mitt liv, och bara en tatuering skrämmer skiten ur mig. Och att bestämma sig för att få ett barn är ett så mycket större beslut... jag är bara 20 år men självklart tänker man på de redan.

Alla pratar om framtiden på så många sätt, när jag hör hur andra beskriver sina framtid så känner jag sån press på mig själv, som att jag måste skynda mig för att de liv jag har här ska bli något bra.

Är de så fel att bo i ett fint hus med dom man älskar och lyxa till de när man vill och känner för de? Eller är de fel att vilja resa i resten av sitt liv och göra allt de där man drömt om?

Vad händer om man misslyckas? Den som vet berätta gärna för mig. Vill man leva med någon eller leva själv? Då måste man väl ha samma drömmar? Annars kommer man ju aldrig vara lycklig? Jag vet att alla vi människor har olika drömmar och framtida planer... men det känns som att vill man ha de enkelt så tror folk att man inte vågat drömma.
  • 245 views

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229