Min kropp sa ifrån

Igår upplevde jag något jag aldrig trodde jag skulle uppleva, iallafall inte på detta viset. Jag hade lagat mat till mig och Alexander, det bestod utav ris, harricoverts, kycklinglår och tsatsiki.. jag hade inte ätit superbra igår så jag var verkligen extremt hungrig och hade längtat efter att få äta denna måltiden.

När jag var liten var kyckling min absoluta favorit maträtt. Mammas kyckling med potatis och brunsås det var de jag önskade mig varje helg.

När jag marinerade kyckling låren innan jag började laga maten uppräcker jag att bitar utav revbenen sitter kvar på låret... jag mådde illa direkt.. då jag alltid haft lite extra svårt för just revben... de är liksom mer uppenbart var ifrån de kommer när man ser revbenen. Jag har alltid älskat kött och de vill jag inte sticka under stolen, men man måste ju erkänna att det är ganska äckligt när man ser vart ifrån djuret de kommer.

Vi satte oss för att äta och gud vad hungrig jag var, tills jag såg de där revbenen igen.. på min tallrik, där satt jag och pillade bort kött jag kunde äta. Jag fick en så äcklig känsla i kroppen och var tvungen att spotta ut kycklingen... jag försökte äta på ett annat ställe men nej... jag mådde så fruktansvärt illa kan jag säga er.
Det slutade med att jag puttade bort kyckling och åt mitt ris och mina bönor till tsatsikin.. snäll som min fina sambo är ställe han sig och stekte några Qournbitar till mig för att jag fått i mig för lite mat. Och maten smakade genast bättre.

Jag har länge funderat på att börja äta mer vegetariskt för att det är bra för naturen och för alla djur, och även för att det kan var kul att testa nya saker och variera sig, men jag har aldrig haft tanken att sluta äta kött för att jag tyckt de varit äckligt, någonsin... förens igår.. jag mår fortfarande illa när jag tänker på kycklingen.. och ärligt talat qourn har nästan exakt samma konsistens som kyckling samt med lite krydda smakar nästan allting likadant. Jag kanske ska vara glad över att jag inte klarade av att äta kycklingen? Annars hade de varit svårare att motstå. Men trodde aldrig det skulle vara min kropp som sa ifrån, utan mer min egna vilja.

  • 430 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229