Min ångest över att åka utomlands

Tanken är ju den att i December ska jag och min familj resa utomlands i två veckor. Jag älskar att resa utomlands men något jag verkligen hatar är att vara ifrån Pontus. Jag vet att två veckor inte alls är länge men för mig är de jobbigt.

Tanken var den att alla skulle följa med, det vill säga både jag, min storebror, hans tjej, mamma, pappa och Pontus. Men allt går inte alltid som planerat tyvärr... och när man väl målat upp en bild för hur kul och underbart vi alla sex skulle haft de tillsammans så har jag svårt för att sudda ut den bilden och måla upp en ny.

Jag är en person som blir besviken så fort planer och de förutfattade ändrar sig. Det är ändå en ganska stor grejer att Pontus inte kommer kunna åka med, de innebär att den långa flygresan kommer bli ännu tråkigare och jobbigare, jag får antagligen bo själv eller med mina föräldrar, jag har ingen att kunna gå iväg med en stund för att bara få vara själv och prata om saker.

Så många roliga minnen man kunde skapat i värmen, och nu blir jag ensam med två andra par... jag gillar inte den tanken att vara där "ensam"

Och denna resan brukar inträffa precis innan jul, vilket betyder att jag kommer hem själv i julkaos till nån som bara fått njuta av de och vara här..

Väldigt tråkigt att få ångest över att få åka utomlands.. men de är min mammas 60 års present så jag kan inte svika min familj, jag vill inte må dåligt över att åk iväg bara..

Det är inte lätt, och jag önskar att jag kunde åkt iväg som ingenting och bara njutit av semester. De är detta jag sparat min semester till, ska de då blir något jobbigt.

Jag försöker tänka positivt, men de är tyvärr inte alltid så lätt.

  • 233 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229