kan de bli bättre?

Igår var en riktigt bra dag. Efter vi kommit hem från Helsingborg så stack vi nästan iväg direkt igen för att äta ett gäng nere på stationen. Supermysigt, efteråt delade vi upp oss, killar/tjejer! Killarna stack hem till av grabbarna och vi tjejer stack hem till Malin för att bara dricka vin, äta gott och snacka. Det var jättetrevligt och vi kom inte hem förens närmre ett tiden.
De blir helt klart fler såna kvällar.

  • 1 142 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

WEEK 11

Måndag - Gjorde inget speciellt igår jag jobbade till 15:00 sen var jag i min lägenheten för att fixa, tvätta osv! Sen åkte jag en runda till Polianna innan jag åkte hem till A för att äta middag tillsammans. Sen var jag med Polianna resten av kvällen också.

Tisdag - Jobbar idag till 15:30 sen ska jag hem till lägenheten, och rensa bland mina kläder.. eventuellt köra till Jysk och kolla efter korglådor till min garderob. Ska även hinna gymma tänkte jag!

Onsdag - Jobbar till 15:00 sen ska jag åka och hämta Izzy samt skriva ett cv till ett extra jobb jag söker. Pappa fyller även år så får väl fira honom också. Annars händer inget speciellt.

Torsdag - Jobbar till 14:00 sen ska jag till psykologen i Klippan en runda. Innan jag jobbar vidare till 16:00 ungefär. Resten av kvällen blir de träning och bara lugn och ro.

Fredag - Vet inte riktigt hur helgen ser ut ännu, ska förmodligen träffa två tjejkompisar och dricka vin nån dag i helgen.

Lördag - Sovmorgon! Ska förmodligen umgås lite extra med A nån dag i helgen! Hoppas jag iallafall annars blir de bara en lugn helg.

Söndag - Sovmorgon och ännu en lugn dag innan ny jobbevecka.

  • 1 002 visningar
  • Nära Skånes Fagerhult

Gillar

Kommentarer