Jag var nära på att dö..

Tänkte köra en "10 saker jag" och jag börjar med detta som kanske inte är så roliga minnen men idag kan jag skratta åt det mesta av de. Jag har ju trots allt överlevt alltihop.

10 tragiska saker jag minns från min barndom.

1. Min bror mulade mig så att jag fick näsblod när jag var runt sex år.

2. Klämde tre fingrar i dörrkarmen och grät mig igenom hela julmarknaden i vagnen.

3. Jag bad mamma klippa mig en kväll när vi hade gäster men hon sa nej såklart så jag gick upp och klippte de själv istället (blev inte så lyckat kan jag säga) ja var kanske fyra-fem år.

4. När jag var sex år skulle jag och min bror tävla ner för en backe, jag på cykel och han på inlines. Slutade med att jag ramlade och bröt handleden, vilket vi inte insåg förens 3 dagar senare när jag försökte lyfta våran katt.

5. När jag var tre - fyra år, satte jag mig helt näck på toan och målade hela mig med nagellack tills mamma hittade mig haha.

6. Mamma råkade tappa en hel gryta gröt över mig när jag var liten för att gröten kokade över, och jag stod i vägen.

7. Klämde min tumme i en bildörr, vilket jag fortfarande har ärr efter.

8. sprang ner för trappen ner till källaren, och hoppar för de sista trappstegen, och slår seriöst i huvudet i taket när jag hoppar för att taket i källaren var så lågt... flög som en fjäder och fick panik när jag landade med huvudet på sista trappsteget.

9. Redan från födseln började det med ett tragiskt "minne" föddes med navelsträngen tre varv runt halsen och var typ helt blå och livlös, inte konstigt man är som man är idag

10. Ramlade av en häst på ridskolan och slog i huvudet rejält, slog typ en kullerbytta av hästen rakt in i väggen.


Gud vad man gjort tokiga saker i sitt liv. Tror dock inte jag kan komma på många bra minnen från min barndom (inte för att jag inte haft några) utan för att dom dåliga
alltid fastnar i huvudet haha. Allt som varit riktigt hemskt sitter som djupast.

  • 298 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229