Internationella Kvinnodagen ♀

Idag är det ingen vanlig dag för idag är de alla kvinnornas dag. Idag hyllar vi alla kvinnor på jorden! Stora som små, unga som gamla, fattiga som rika. Idag som alla andra dagar är vi starkare än någonsin, vi kvinnor växer dagligen och blir bara starkare och mer självständiga. Vi kvinnor är underbara precis som vi är! Glöm aldrig de, och låt aldrig någon trycka ner dig för hur du ser ut eller vill vara. För det är din stil, din personlighet som gör dig till den underbara kvinna du är.

Jag vill hylla alla kvinnor där ute, som kämpar dagligen över sina rättigheter. Alla kvinnor som inte har något hem, alla ensamstående mammor, alla! Ni är grymma.

Min speciella hyllning varje år kommer alltid gå till min mamma. Det är pågrund utav min mamma som jag är den kvinnan jag är idag. Och jag är stolt över den jag är och har blivit med åren, allt tack vare min underbara vackra mamma. En vacker dag ska jag uppfostra mina döttrar till starka självständiga kvinnor. Dom ska veta att det krävs inte en man för att vara vara lycklig, det krävs inte en man till att säga hur man ska och inte ska se ut. Ingen annan än du själv har rätten att röra dig, döma dig eller peka ut dina brister.

Underbara, vackra, starka kvinnor glöm aldrig att ni är den perfekta förebilden för er själva. Vara dag är vår dag, inte bara idag.

Massa kärlek

  • 664 visningar
  • Nära Örkelljunga

Gillar

Kommentarer

Brama
Brama,
så himla fin text och fastnade för ditt citat bland bilderna också! nouw.com/brama
sofiaassarina
sofiaassarina,
Tack så hemskt mycket! vilket fastnade du för? ☺️ Kram!nouw.com/sofiaassarina
Brama
Brama,

"Behind every successful woman is herself" tog de faktiskt som bakgrund! Sjukt inspirerande citat faktiskt

nouw.com/brama
sofiaassarina
sofiaassarina,
Ja den är fin, sjukt sant faktiskt! ✨nouw.com/sofiaassarina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229