ICEBREAKER #5

Vilken egenskap skulle du vilja att din partner/vän förbättrade?
- Att han kunde lyssnat lite mer på mig när jag försöker bry mig om honom.. att han tog till sig de man sa till honom för att hjälpa honom, istället för att pusha sig själv långt över sina gränser, önskar han kunde inse att man klarar inte av allting och att jag tycker han är lika underbar ändå!

Vad lägger du märke till hos andra?
- Människor som ser en. Dom som faktiskt möter dig med ett leende och utstrålar glädje! Dom som ser hur du verkligen mår och bryr sig när det verkligen gäller, ni vet den där äkta genuint fina människan, som är lika fin från insidan och ut. Och verkligen bara UTSTRÅLAR glädje!

Vad tycker du är viktigast att lära barn?
- Behandla andra som du själv vill bli behandlade, att vara snäll och rättvis, att ha tålamod. Lära barnen att använda sin fantasi istället för att använda tekniken, att dom lär sig ta användning av sin fantasi i lekarna mer.

Vilken egenskap skulle du vilja att din partner/vän förbättrade?
Att Staffan inte ska vara så hård mot sig själv. Blir ofta att han inte kan ta beröm eller tycka att han själv gör något bra. Tycker han är helt fantastisk, önska att han kunde se sig själv från mina ögon


Vad lägger du märke hos andra?
Personer som är ”annorlunda” o vågar vara sig själva. Alltså INTE följer det typiska idealet hur man ska se ut eller bete sig bara för alla andra gör det. Personer som inte tar någon skit för den dom egentligen är utan istället står upp för sig och säger vad dom tycker!

Vad tycker du är viktigast att lära barn?
Att alltid vara snäll mot alla tex alltid säga hej, låta alla vara med, sätta sig bredvid den som sitter ensam, stå upp för den som blir retad när ingen annan gör det

  • 194 views
  • Near Hallandsvägen , Örkelljunga

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229