ICEBREAKER #3 min sambo

Vad har du för förebilder och varför? - En utav mina största förebilder är min mamma såklart, jag tycker hon har uppfostrat oss så otroligt bra och det beundrare jag henne för. Hon har alltid stöttat mig och funnits vid min sida i både jobbiga och roliga stunder i mitt liv. Det är exakt så jag vill vara som mamma för mina barn i framtiden. Hon är så genuin och omtänksam som person.

En annan förebild som jag kommer på nu på rak arm är @annahults Jag har följt hennes blogg ett bra tag och jag älskar hennes stil på både kläder och hem. Hon verkar vara en extremt skarp tjej som jobbar hårt för de hon älskar och aldrig ger upp. Beundrar henne för de och hennes blogg är extremt inspirerande och följer alltid en röd tråd. Det är den enda bloggen jag verkligen fastnat för och älskar att läsa.

Om du skulle skola om dig, vad skulle du utbilda dig till då? Just nu är jag ju utbildad barnskötare sen 3 år tillbaka. Men hade jag bara tänkt steget längre hade jag valt frisörlinjen, eller vård och omsorg. Jag vill verkligen ha ett kreativt jobb där jag får träffa och hjälpa människor och det gör man på olika sätt.

Vad är viktigaste i en kärleksrelation för dig? - tre utav dom viktigaste sakerna är för det första att man har roligt ihop, för glädje och skratt är något man bygger ett starkt och bra förhållande på.

Det andra är tillit, kan man inte lita på varandra så är det absolut inte ett bra förhållande .. man ska aldrig behöva gå och vara orolig och osäker på sin partner.

Det sista och typ viktigaste är att man ska kunna kommunicera inte vara rädd för att diskutera och argumentera. Man lär så mycket om varandra utav att bara prata och man kan gå igenom så mycket mer sålänge man bara kan prata med varandra.

Vad har du för förebild och varför? Jag har nog ingen direkt förebild. Alla är vi olika och olika bra på olika saker, någon som är bra på något kan vara dålig på något annat. Försöker alltid vara den bästa versionen av mig själv.

Om du skulle skola om dig, vad skulle du utbilda dig till då?
Jag är ju bara 23 så skola om mig låter lite sådär små konstigt, men min tanke är att jag så småningom ska plugga till polis. Älskar att jobba med människor och tycker att de verkar vara ett sjukt roligt och omväxlande jobb!

Vad är viktigt i en kärleksrelation för dig? Det finns många saker jag tycker är väldigt viktigt, men några saker jag kommer på nu direkt är att alltid visa varandra respekt och att ha roligt tillsammans att alltid uppskatta varandra och inte ta varandra för givet.  • 320 views
  • Near David Anders gata , Örkelljunga

Likes

Comments

annahults
annahults,
Åh du är så fin, vad glad jag blir!!😍 nouw.com/annahults
Write a comment...
IP: 82.99.3.229